«Τι σκηνές ήταν αυτές!» Στην Μάγισσα Ροϊλός και Ψαρράς απέδειξαν ξανά το μέγιστο ταλέντο τους 

Κατερίνα Μπούσιου
«Τι σκηνές ήταν αυτές!» Στην Μάγισσα Ροϊλός και Ψαρράς απέδειξαν ξανά το μέγιστο ταλέντο τους 

Πώς θα μάθει ο Αντρέι πως είναι ο χαμένος Λάσκαρης; Οι φανς στα social media δεν είχαν παρά να αποθεώσουν δύο ηθοποιούς που οδηγούν φέτος στην επιτυχία τη Μάγισσα.

Είναι από εκείνες τις στιγμές που χαιρόμαστε που υπάρχει αυτού του είδους η μυθοπλασία και αυτού του είδους οι ηθοποιοί να την υπηρετούν. Όλο το καστ της Μάγισσας, είναι αξιομνημόνευτο, αλλά κανείς δεν μπορεί να μην συμφωνήσει πως ο Αναστάσης Ροϊλός φέτος μας έχει εντυπωσιάσει. Μαζί με τον Νίκο Ψαρρά ήταν χθες οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Και σε λίγα επεισόδια από τώρα έρχεται η συγκλονιστικότερη σκηνή της σειράς, με την Έλλη Τρίγγου να του αποκαλύπτει όσα δεν γνώριζε για την καταγωγή του.

Και με τη ματαίωση του δικού της γάμου στο παρά πέντε, αρχίζει ένας κύκλος φθόνου και εκδίκησης. Όλοι εναντίον όλων.

https://www.instagram.com/p/C0uMmF3IU3q/

Ο χαμένος Λάσκαρης, τα δάκρυα του Κανέλλου και ο έρωτας της Θεοφανώς

Η μεθοδικότητα, η σταδιακή εξέλιξη του ρόλου, το ύφος που συνοδεύει τα λόγια, το συναίσθημα που πηγάζει μέσα από τις πράξεις, είναι αυτό που κάνει τον Αναστάση Ροϊλό μοναδικό στον ρόλο του ως Αντρέι Σιντόροφ στη Μάγισσα. Είναι σίγουρο πως και εκείνος θα θεωρεί τη χθεσινή σκηνή του με την Νατάλια και σύζυγό του, την ώρα που πεθαίνει, ως αγαπημένη του. Ο σπαραγμός του ήταν καθηλωτικός.

Όσο και ο θρήνος του Νίκου Ψαρρά ως Κανέλλος όταν έχει πια μάθει πως ο Αντρέι είναι ο χαμένος Λάσκαρης και γιος του αγαπημένου του αδελφού Τζανέτου.

Λίγες στιγμές μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού, τον βρίσκει στην κορυφή του πύργου και κλαίει στον ώμο του. Οι φανς στο Twitter παρακολουθούν το κάθε καρέ με θαυμασμό. Και φάνηκε στα σχόλιά τους.

Ο Αντρέι δείχνει έκπληκτος από την αντίδρασή του, αλλά εκείνος δεν του μιλά για τη συγγένειά τους. Η Θεοφανώ είναι εκείνη που θα του το αποκαλύψει. Η Έλλη Τρίγγου και Αναστάσης Ροϊλός έρχονται με μία εξίσου καθηλωτική σκηνή.

Η μικρή Μάγισσα, αφού δει το όραμα με τη δολοφόνο του μωρού και εκείνη που έδωσε την εντολή, δηλαδή τη Δαμιανή (σ.σ Κατερίνα Λέχου) πηγαίνει στον Αντρέι για να τον συμβουλευτεί. Όμως ένα δεύτερο όραμά της μέσα στη φόρτισή της, μαρτυρά σε εκείνον πως είναι Λάσκαρης. Εντάξει, αυτά τα οράματα αν και σε μερικούς τηλεθεατές φαίνονται παράξενα, είναι πάντα καλογυρισμένα και απαραίτητα για το σενάριο.

Ο Κανέλλος αναγκάζεται πλέον να του πει πως γνωρίζει και εκείνος την αλήθεια. Και δρουν πλέον από κοινού. Γιατί τώρα πλέον είμαστε στην πιο κρίσιμη φάση της σειράς. Ακριβώς στα μισά, όπως έγραψε χαρακτηριστικά και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος.

Η Κατερίνα Λέχου αποκτά στη Μάγισσα την εχθρό που δεν ήθελε: Η Μεταξία ορκίζεται εκδίκηση

Προς το παρόν σήμερα, ντύνεται νύφη η Θεοφανώ. Στον αναγκαίο λόγω εγκυμοσύνης γάμο της με τον Φρίξο. Μόνο που γάμος δεν θα γίνει. Ο Μάρκος αποκαλύπτει πως εκείνη περιμένει το παιδί του. Και ο Αντρέι της δείχνει τα συναισθήματά του. Ξεκάθαρα. Είναι εκείνος που θα τη σώσει στη συνέχεια από όλα τα δεινά.

Φαντάζεσαι όμως τι θα προκαλέσει αυτά που λέει ενώπιον όλων ο Μάρκος. Λασκαραίοι και (συμπέθεροι) Γερακάρηδες ετοιμάζονται για νέα σύγκρουση.