Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει ένα σημαντικό κοινό στοιχείο με την κόρη του Άλκη στο «Πρώτος από Εμάς»

Τζένη Ντεμιράι
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει ένα σημαντικό κοινό στοιχείο με την κόρη του Άλκη στο «Πρώτος από Εμάς»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία εξίσου δύσκολη κατάσταση.

Για το δεύτερο σκηνοθετικό του εγχείρημα με την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», την κόρη του, Εύα, τον εγωισμό που τον χαρακτηρίζει αλλά και την πετυχημένη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς» στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή «The 2Night Show» μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας για το νόημα της σειρά του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε ότι «έχει ενδιαφέρον από πολλές πλευρές. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μία παρέα τα βάζει με κάτι τόσο δύσκολο».

Ο Τσιμιτσέλης έχει ένα κοινό με την κόρη του Άλκη στο «Πρώτος από Εμάς»

Στη σειρά, μία παρέα έξι ατόμων (Τσιμιτσέλης, Οικονομάκου, Δροσάκη, Αθανασίου, Κοντομάρη, Χατζηαγγελάκης) έρχονται αντιμέτωποι με το γεγονός ότι ένας από την παρέα (Χατζηαγγελάκης) έχει καρκίνο και δεν του απομένουν πολλοί μήνες ζωής.

Σε ερώτηση του Αρναούτογλου για το αν έχει βρεθεί ποτέ αντιμέτωπος με μία αντίστοιχη περίπτωση στη ζωή του, ο Τσιμιτσέλης απάντησε πως «Όταν διαγνώστηκε ο πατέρας μου με καρκίνο ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι θα ζήσει τρεις μήνες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο αδερφός μου είχε πέσει σε κατάθλιψη ενώ εγώ ήμουν όπως ήθελε εκείνος να με δει. Έχεις και τον χρόνο να πεις ένα “γεια”. Η ψυχική δύναμη και η ψυχολογία μπορεί να ξεπεράσει πολλά πράγματα. Είναι σημαντικό το να νιώθεις καλά.

Δεν ήξερε τι έχει και παρότι ήθελα να του πω πράγματα πριν φύγει από τη ζωή, δεν το έκανα. Δεν του είπαμε ποτέ τι έχει».

Την ίδια κατάσταση που βιώνει, επομένως, η κόρη του τηλεοπτικού Άλκη στη σειρά, βιώσε και ο ίδιος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αλλά και ο αδερφός του, λίγους μήνες πριν χάσουν τον πατέρα τους.

Η σχέση του Τσιμιτσέλη με τον αδερφό του

Ο μεγάλος αδερφός του ηθοποιού, Λάμπρος, είναι ιδιαίτερα δεμένος με τον Γιάννη, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολλές οι φορές που τους έχουμε δει μαζί.

Συγκεκριμένα, μία από τις λίγες φωτογραφίες τους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ανέβασε στο Instagram ο ηθοποιός τον Σεπτέμβριο του 2020.

Τότε, ο ηθοποιός, θέλοντας να κάνει πλάκα στον Λαμπρό έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής του «Τσιμιτσελουμπρος. ( ο αδερφος είναι πιο κοντός και πήγε σε σκαλάκι. μια μέρα στη Ρόδο παρέα».

https://www.instagram.com/p/CFrz77FpHTO/

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε ξαναμιλήσει για τον αδερφό του αλλά και για τον χωρισμό των γονιών του, λέγοντας:

«Όταν χώρισε η μητέρα μου με την πατέρα μου πήγα μαζί της, ενώ ο αδερφός μου με τον πατέρα μου. Πήγαμε στην Πάτρα όπου τελειώνοντας το Λύκειο γράφτηκα στη δραματική σχολή το 1999», είπε και δήλωσε πως αν δεν χώριζαν οι γονείς του θα άλλαζαν πολλά στην πορεία του.

giannis-tsimitselis-1.jpg

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εκτός από τον αδερφό του, μας έχει γνωρίσει και τη μητέρα του, με την οποία διατηρεί πολύ καλή σχέση. Η κ. Εύα είναι μία πολύ όμορφη και κομψή γυναίκα, γεγονός που μπορείς να διαπιστώσεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε το 2008 στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μπακαλόγατος ή Της Κακομοίρας».

tsimitselis-mitera.jpg

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η σκηνοθεσία και η παραγωγή

Η ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά όχι την πρώτη του παραγωγή, αφού, το 2020 κυκλοφόρησε η ταινία «Για Πάντα», μία ερωτική ιστορία που βασίζεται στο τουρκικό «Issiz Adam» (Πάντα Μόνος), η οποία κυκλοφόρησε το 2008.

Αν και η σκηνοθεσία είναι ένας τομέας αρκετά γοητευτικός για εκείνον, φαίνεται ότι η υποκριτική κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά του, γεγονός που έγινε αντιληπτό στις «γρήγορες ερωτήσεις» που του έκανε στο πλαίσιο της συνέντευξης την Τετάρτη 13/12 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το post της Λασκαράκη για τον Τσιμιτσέλη απέδειξε ότι υπάρχει αμοιβαία στήριξη και σεβασμός

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv