Η Εύα έγινε 10! Το πάρτι γενεθλίων και τα κοινά stories Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη

Η Εύα έγινε 10! Το πάρτι γενεθλίων και τα κοινά stories Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη

Λασκαράκη και Τσιμιτσέλης έχουν κάνει πράξη το «ευτυχισμένοι χωρισμένοι γονείς- ακόμα πιο ευτυχισμένο παιδί» και αυτό φάνηκε και στο πάρτι για τα 10α γενέθλια της κόρης τους Εύας.

Ήταν 10 Νοεμβρίου του 2013 όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε το πιο σημαντικό ποστ της ζωής του, ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης του Εύας.

«Μόλις κράτησα στα χέρια μου τον πιο δύσκολο και όμορφο ρόλο της ζωής μου και αρκετά βαρύ 4070γραμμάρια», είχε τότε γράψει ο ηθοποιός για την κόρη του που έφερε στον κόσμο η Βάσω Λασκαράκη.

Και μπορεί να πέρασαν δέκα χρόνια, Βάσω και Γιάννης να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους με άλλους ανθρώπους, όμως ο σεβασμός μεταξύ τους είναι μεγάλος και ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουν τη δεκάχρονη πια κόρη τους, θα πρέπει να διδάσκεται.

Το πάρτι για τα 10 χρόνια με την Εύα

https://www.instagram.com/p/CzjyjSJLvgB/

Μια τούρτα απλή μεν, εντυπωσιακή δε, που σηματοδοτεί το πέρασμα στην προεφηβεία, πολλά μπαλόνια, οι καλύτερές της φίλες και δύο γονείς γροθιά. Αυτή θα μπορούσε να είναι η σύνοψη για το πάρτι της Εύας Τσιμιτσέλη, κοινά posts από το οποίο μοιράστηκαν και οι δύο γονείς της στα social media τους.

400842720_18399337102012217_5353922712925992055_n.jpg

Ο Γιάννης άλλωστε, έκανε και ένα σταθερό ποστ για τα 10 χρόνια ζωής με νόημα μετά τον ερχομό της Εύας. Στο προφίλ του άλλωστε, είδαμε στα stories, μια φορά την Βάσω, μια φορά την Κατερίνα Γερονικολού με την οποία έχει τονίσει πως ζουν σαν παντρεμένοι.

Από την μεριά της η Λασκαράκη έχει παντρευτεί με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά στο μεγάλωμα της Εύας φροντίζει να είναι όλα αποφασισμένα και ξεκάθαρα με τον πατέρα του παιδιού της.

Έχουμε ακριβώς την ίδια γνώμη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη Βάσω Λασκαράκη ως παρουσιάστρια

https://www.instagram.com/reel/CzdZuY2A3zM/

«Χρόνια έλεγα στην Βάσω να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Και θα είναι πάρα πολύ καλή είναι 100% σίγουρος. Δεν ξέρω αν θα είναι καλεσμένος, δεν ξέρω καν το κόνσεπτ», είπε πρόσφατα ο Τσιμιτσέλης για το νέο εγχείρημα της Λασκαράκη, την παρουσίαση του Break στον ΣΚΑΙ, ενώ η Βάσω είχε εξομολογηθεί πως τα λεγόμενα του πρώην της είναι 100% αληθινά.

«Το πίστευε πολύ καιρό ότι θα μπορούσα να το κάνω. Όταν κατά καιρούς ερχόντουσαν προτάσεις όντως μου το είχε πει».

Η Βάσω Λασκαράκη προσέφερε μία εμπειρία στην κόρη της, την Εύα, που θα της μείνει σίγουρα αξέχαστη

«Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας»

«Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με το Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση.

Πολλές φορές μπορεί οι απ’ έξω – φίλοι ή δικηγόροι – να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί.

Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια», είχε πει η Λασκαράκη για τον χωρισμό.