Η Hilary Duff ανακοίνωσε την 4η εγκυμοσύνη της με την πιο cool οικογενειακή φωτογραφία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Hilary Duff ανακοίνωσε την 4η εγκυμοσύνη της με την πιο cool οικογενειακή φωτογραφία

Η Hilary Duff πόζαρε με τα παιδιά της και έκανε στους followers τη μεγαλύτερη έκπληξη. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τα γλυκά σχόλια.

Την πιο γλυκιά έκπληξη επιφύλασσε στους θαυμαστές της η Hilary Duff αφού πριν λίγα 24ωρα ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της.

H 36χρονη δημοσίευσε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα και φέτος πόζαρε στον φακό μαζί με τον σύζυγό της, Matthew Koma, και τα τρία της παιδιά. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει την 5χρονη Banks (5 ετών) και τον 2χρονο Mae ενώ η ηθοποιός έχει έναν ακόμα γιο, τον 11χρονο Luca από το γάμο της με τον Mike Comrie. Το νέο μέλος θα έρθει σε λίγους μήνες στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους και να γεμίσει το σπίτι με παιχνίδια και φωνές.

Η Hilary Duff θα γίνει μαμά για τέταρτη φορά

Πριν από μερικές ώρες η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της δύο υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και τους ανακοίνωσε πως σύντομα θα γίνει μαμά για τέταρτη φορά.

https://www.instagram.com/p/C0w4_4Ev1wB/

«Έκπληξη, έκπληξη», έγραψε η Duff στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Hilary Duff: Έγινε μαμά για τρίτη φορά και δε φαντάζεσαι πώς επέλεξε να γεννήσει (photo)

Screenshot-2023-12-13-114926.png

«Προσδεθείτε προσθέτουμε ένα ακόμη σε αυτή την τρελή παρέα!», έγραψε η Duff στο δεύτερο στιγμιότυπο.

Φορώντας ροζ πιτζάμες και μια κόκκινη κορδέλα μαλλιών, η ηθοποιός κρατά τη φουσκωμένη της κοιλιά ενώ στο πλευρό της ποζάρει ο Matthew Koma και τα παιδιά τους.

Screenshot-2023-12-13-144030.png

Όλους αυτούς τους μήνες η ηθοποιός είχε καταφέρει να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, ποζάροντας «έξυπνα» και επιλέγοντας φαρδιά ρούχα που δεν μας επέτρεπαν να υποψιαστούμε το ευτυχές γεγονός.

https://www.instagram.com/p/C0w5AaUvf1D/

Ακολούθησε η ανάρτηση του Matthew Koma ο οποίος έγραψε: «Το μωρό #4 έρχεται…» και μας απέδειξε ότι μαζί με την Duff αποτελούν το πιο cool ζευγάρι του Hollywood.

Οι ευχές των φίλων-συναδέλφων της

Το post της ηθοποιού πλημμύρισε από ευχές διάσημων φίλων και συναδέλφων της ανάμεσά τους οι: Alyson Stoner, Ireland Baldwin) και Elle Fanning.

Screenshot-2023-12-13-130734.png

Πηγή κεντρικής: hilaryduff