Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε γάμο με απρόοπτα και ο γαμπρός Μελέτης Ηλίας προέβλεψε το μέλλον του

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε γάμο με απρόοπτα και ο γαμπρός Μελέτης Ηλίας προέβλεψε το μέλλον του

Εντάσεις ανάμεικτες με τις χαρές ενώ επίσημα ξεκινούν οι προτεοιμασίες του γάμου στο Προξενιό της Ιουλίας, μεταξύ του Γιωργίκη και της Ιουλίας. 

Το χρήσιμο με τις σειρές εποχής όπως το Προξενιό της Ιουλίας, είναι πως μαθαίνουμε τα ήθη και τα έθιμα μίας άλλης γενιάς. Και αυτό θα συμβεί με τις προετοιμασίες του γάμου της Ιουλίας και του Γιωργίκη, οι οποίες θα κρατήσουν για μερικά επεισόδια. Αυτός ο γάμος έχει απρόοπτα ξεσπάσματα, αλλά ο γαμπρός Μελέτης Ηλίας έκανε το δικό του σχόλιο για το πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον.

Η αποκάλυψη 2 μεγάλων μυστικών

Με τις αποκαλύψεις του Χρήστου στον πατέρα Επιφάνειο, που έχει σχέση με την οικογένειά του χωρίς να το ξέρει, συνεχίζεται το Προξενιό της Ιουλίας. Οι συνθήκες θανάτου της μητέρας του Χρήστου την οποία γνώριζε ο Επιφάνειος λόγω της σχέσης που είχε με τη Χάδω, αφού ήταν ο σύζυγός της, τον σοκάρουν ξανά.

Γνώριζε πολύ καλά τη μητέρα του Ευγενία και όλες αυτές οι μνήμες που έρχονται στο μυαλό του, του προκαλούν θλίψη. Αλλά ο Χρήστος δεν ξέρει ακόμη ότι απέναντί του έχει το θείο του. Θα το μάθει αργότερα όταν όχι μόνο θα του αποκαλυφθεί αλλά θα επιστρέψει και στο χωριό.

Ευγενία Ξυγκόρου: «Πρέπει να κάνουμε θυσίες για τον έρωτα. Έτσι "τεντώνεται" η ψυχή σου»

Την δεύτερη έκπληξη που θα βιώσει ο Χρήστος, αλλά με κίνδυνο της υγείας του, είναι όταν θα εμφανιστεί στο σπίτι του, η Ιουλία ως νέα νύφη του πατέρα του. Τότε θα καταλάβει τα ψέματα του Γιωργίκη και θα πέσει ξανά σε κατάθλιψη, με την οργή να ξεχειλίζει. Θα αντιστραφούν όμως τα πράγματα στο μέλλον. Γιατί θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της Ιουλίας, στα ψυχολογικά βασανιστήρια που θα περάσει με τον σκληρό πατέρα του.

Στα προσεχή επεισόδια, θα ζήσουμε στο ρυθμό των προετοιμασιών του γάμου της Ιουλίας και του Γιωργίκη, αφού σήμερα η προξενήτρα δίνει την θετική απάντηση της νύφης στον γαμπρό. Ο οποίος φυσικά και δεν υποψιάζεται πως είναι έγκυος στο παιδί του Γρηγόρη. Ο γάμος τους (για όσους έχουν διαβάσει και το βιβλίο του Γιώργου Πολίτη) εξελίσσεται σε μία κόλαση. Αλλά ο τηλεοπτικός γαμπρός Μελέτης Ηλίας, έχει άλλη άποψη. Το είπε με σχόλιο του σε ανάρτηση του καναλιού για τη σειρά με τον τίτλο: «Ποιος θα της κάνει τη ζωή κόλαση;»

https://www.instagram.com/p/C0wa-BYsdxP/

Και όπως έγραψε: «Εγώ νομίζω πως θα περάσει ζάχαρη». Όπως καταλαβαίνεις είναι εντελώς αποπροσανατολιστική η φράση του.

Δεν είναι όμως μόνο το μυστικό της Ιουλίας και του Επιφάνειου σε αυτή τη σειρά. Πολλές επώδυνες ιστορίες του παρελθόντος θα αναβιώσουν μετά τον γάμο. Δεν θα είναι μόνο οι νεόνυμφοι εκείνοι που θα δυστυχήσουν. Το έγραψε στην παραπάνω ανάρτηση και ένας follower μιλώντας για τον Ραζίνη (και πατέρα του Γρηγόρη) με την Ελισάβετ Μουτάφη που υποδύεται τη μαμά της Ιουλίας και πρώην κρυφή σύντροφό του, να γελά και να λέει το «Θα δούμε».