Η Αθηνά Οικονομάκου δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για την άσεμνη χειρονομία στη φωτογραφία της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αθηνά Οικονομάκου δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για την άσεμνη χειρονομία στη φωτογραφία της

Μπορεί το μυστικό της Κάτιας στον Πρώτο από Εμάς να κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όμως τα πλάνα από το backstage της σειράς αποκάλυψαν τη συνέχειά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι γνωστό πως είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αφού είναι ένα μέσο το οποίο αποτελεί εργαλείο δουλειάς για εκείνη - ώστε να επικοινωνεί όλα της τα επαγγελματικά νέα - ενώ είναι κι ένα μέσο το οποίο τη βοηθά να μοιράζεται με τους fans της στιγμές από την καθημερινότητά της με την οικογένεια και τους φίλους της.

Οι φωτογραφίες με την φίλη της και η άσεμνη χειρονομία

Αυτό θέλησε να κάνει η Αθηνά Οικονομάκου δημοσιεύοντας και κάποιες φωτογραφίες της με τη φίλη και συνεργατιδά της στη συλλογή με κοσμήματα που έχει, Κωνσταντίνα Βασιλείου, στις οποίες κάνουν διάφορες γκριμάτσες και πόζες. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας με αυτές τις πιο «τρελές» φωτογραφίες θέλησε να μάθει αν οι followers της προτιμούν τα μελομακάρονα ή τον κουραμπιέ τα Χριστούγεννα.

Και μπορεί 1700 περίπου άτομα να απάντησαν στο poll που είχε βάλει κάτω από τις φωτογραφίες της, βγάζοντας «νικητή» το μελομακάρονο, όμως αρκετοί στα σχόλιά τους τόνισαν πως η φωτογραφία που η φίλη της κάνει μια άσεμνη χειρονομία με το χέρι της - και μάλιστα βρίσκεται πρώτη πρώτη στη συγκεκριμένη ανάρτηση - δεν αρμόζει στην ίδια ούτε και στο περιεχόμενο που θέλουν να βλέπουν στο Instagram.

H αλήθεια είναι πως η Αθηνά Οικονομάκου δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αναρτήσεις, ωστόσο είναι ελεύθερη όπως κι ο καθένας μας να δημοσιεύει στο προφίλ της ό,τι θέλει. Άλλωστε, η ίδια δεν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να λογοκρίνει τη φίλη της που την ώρα που διασκέδαζαν βγάζοντας αυτές τις φωτογραφίες έκανε την συγκεκριμένη χειρονομία. Από την άλλη, επειδή η ίδια έχει το προφίλ της δημόσιο και όχι ιδιωτικό είναι αναμενόμενο να δεχθεί και την κριτική των followers της είτε αυτή είναι καλή είτε κακή.

Το μυστικό της Κάτιας δεν θα αποκαλυφθεί ακόμα

Πάντως η Αθηνά Οικονομάκου δεν ήταν μόνο πρωταγωνίστρια στο Instagram λόγω της ανάρτησης που αναφέραμε πιο πάνω, ήταν πρωταγωνίστρια και στο Twitter/X αφού ο έρωτάς της ως Κάτια με τον Άλκη στον Πρώτο από Εμάς είναι αυτό που το κοινό έχει αγαπήσει στη συγκεκριμένη σειρά καθότι ο έρωτάς τους, είναι «παράνομος», αφού εκείνη είναι παντρεμένη με τον Έβαν. Παράλληλα, το γεγονός πως εκείνη περιμένει το παιδί του Άλκη - χωρίς βέβαια να το ξέρει ο σύζυγός της - είναι κάτι που επίσης απασχολεί το κοινό.

Και πολύ περισσότερο, αφού στο επεισόδιο της 13ης Δεκεμβρίου το επεισόδιο σταμάτησε στο σημείο που η Σοφία αποκάλυψε σε όλη την παρέα που βρισκόταν στο σπίτι του Άλκη, ότι το παιδί που περιμένει η Κάτια είναι δικό του, με τον Έβαν να μπαίνει και να τους βλέπει σε κατάσταση σοκ καθώς δεν γνωρίζουν αν εκείνος άκουσε τη συζήτηση.

Ο Έβαν ωστόσο, όπως θα δεις και στα επόμενα επεισόδια δεν θα έχει ακούση κάτι από την συνομιλία των 6 φίλων κι έτσι όπως έχει φανεί από το backstage της σειράς θα δούμε την Αθηνά Οικονομάκου και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Screenshot-(869).png