Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τη σύγχρονη ζωή & δέχθηκε τη στήριξη της «Λόλας» και των celebrities

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τη σύγχρονη ζωή & δέχθηκε τη στήριξη της «Λόλας» και των celebrities

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξέφρασε την άποψή του για την εποχή μας και έλαβε τα ωραιότερα μηνύματα. Τα σχόλια Λιβιτσάνου, Νομικού, Πρωτοψάλτη και η εναλλακτική ζωή του ηθοποιού.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ένας ηθοποιός με αξιοσημείωτη πορεία σε θέατρο και τηλεόραση, που έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Τα τελευταία χρόνια ο άλλοτε ζεν πρεμιέ έχει αποτραβηχτεί συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο τους κόρες.

Ο 56χρονος έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι πολύ αγαπητός στο Instagram, με το λογαριασμό του να απαριθμεί σήμερα περισσότερους από 103 χιλιάδες followers.

Το μήνυμα του Θανάση Ευθυμιάδη για τις εξετάσεις το «χειροκρότησε» και η Μαίρη Συνατσάκη

Η νέα ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη για τη σύγχρονη εποχή βρίσκει σύμφωνη τη showbiz

Πριν από λίγες ώρες ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram όπου μοιράστηκε μια selfie φωτογραφία του από τις Θερμοπύλες. Γνωστός για την ειλικρίνεια και την αμεσότητά του, ο 56χρονος συνόδευσε το post με ένα πολύ σημαντικό και επίκαιρο μήνυμα που μας έβαλε σε σκέψεις και βρήκε σύμφωνους τους θαυμαστές του.

https://www.instagram.com/p/C0y-hxtIZ25/

«Ζούμε την εποχή των γρήγορων αλλαγών. Όλα πλέον γίνονται και διαδίδονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τα καταφέραμε να ζούμε σε γρήγορους ρυθμούς, λες και η ζωή είναι εργολαβία που πρέπει να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να βγάλει κέρδος ο εργολάβος. Λες και στον τερματισμό αυτής της ζωής θα μας δώσουνε κάποιο βραβείο, αν φτάσουμε γρήγορα και αγχωμένοι. Μετονομάσαμε το φυσιολογικό σε εναλλακτικό και το αφύσικο σε φυσικό. Θεωρείται πολύ φυσικό στην εποχή μας να κερδίζουμε τα μπόνους στη δουλειά μας, δίνοντας για αντάλλαγμα τον λιγοστό ελεύθερό μας χρόνο. Θεωρείται φυσικό να εξαρτιέται η υγεία και η χαρά ενός νέου ανθρώπου από το πως θα τα πάει στις πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ όλοι όσοι το έχουμε ζήσει, γνωρίζουμε ότι στις πανελλήνιες επιβραβεύεται η παπαγαλία και η στεγνή αποστήθιση και όχι τα αληθινά χαρίσματα των μαθητών /μαθητριών. Θεωρούμε φυσικό που για τους νέους δεν υπάρχει πλέον η λέξη έρωτας, αλλά μόνο η λέξη σεξ. Θεωρούμε φυσικό να βλέπουμε δίπλα μας ανθρώπους που ενώ ζούμε στον παράδεισο που λέγεται Ελλάδα, αυτοί να ζούνε αποκομμένοι από τη φύση και μόνιμα συνδεδεμένοι με μία οθόνη. Φιλική υπενθύμιση για το εορταστικό μας πρόγραμμα :
Αμέτρητοι μικροί παράδεισοι είναι δίπλα μας (ή βρίσκονται μία - δύο ώρες από το σπίτι μας) κι εμείς βουλιάζουμε στους καναπέδες. Δεκάδες φυσικές ιαματικές πηγές είναι πρόθυμες να μας ξεκουράσουν από τα ψυχοσωματικά μας βάρη κι εμείς κουβαλάμε σακούλες με ψώνια μέσα σε κλειστά εμπορικά κέντρα. Οι διακοπές των γιορτών που έρχονται σε λίγες μέρες, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να απολαύσουμε και κάποια ραντεβού με τη φύση. Βουνά και θάλασσες, κάμποι και λιβάδια, παγωμένα ποτάμια ή θερμές πηγές, όλα είναι εκεί έξω και μας περιμένουν. Τα περισσότερα είναι δωρεάν (ακόμα)», έγραψε ο 56χρονος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Τα υποστηρικτικά σχόλια

Η ανάρτηση του ηθοποιού συγκέντρωσε εκατοντάδες υποστηρικτικά σχόλια με την Δούκισσα Νομικού, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τον Κώστα Κρομμύδα και την Ματθίλδη Μαγγίρα να συμφωνούν απόλυτα μαζί του.

«Είσαι φοβερός !!!!👏👏👏👏👏σου εύχομαι το σύμπαν να σου δώσει αυτά που επιθυμεί βαθιά η ψυχή σου …Να έχεις όμορφες γιορτές», έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ακολούθησε το σχόλιο της τηλεοπτικής «Λόλας», Άντας Λιβιτσάνου με την οποία ο ηθοποιός συνεργάστηκε το 2008 στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Screenshot-2023-12-14-173604.png

«Σε αγαπώ και ευχαριστώ το σύμπαν που υπάρχεις», έγραψε η Άντα Λιβιτσάνου με τον 56χρονο να της απαντά: «αγαπημένη μου».

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες του ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: thanasis_efthymiadis