Μετά το δράμα με το βιβλίο της Britney Spears, ο Justin Timberlake επιτέλους αντέδρασε δημόσια

Πατούλια Κατερίνα
Μετά το δράμα με το βιβλίο της Britney Spears, ο Justin Timberlake επιτέλους αντέδρασε δημόσια

Biel και Timberlake γιόρτασαν μια ξεχωριστή βραδιά με μπόλικο κέφι μετά από καιρό.

O Justin Timberlake επέστρεψε στα live μετά από ένα μικρό αλλά απαραίτητο διάστημα αποχής, ειδικά μετά από όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για εκείνο με αφορμή της αυτοβιογραφία της Britney Spears.

Όχι στην ασέβεια

Έχοντας πάντα την Jessica Biel στο πλευρό του, ο 42χρονος εμφανίστηκε στα εγκαίνια του Fontainebleau στο Las Vegas για μια εμφάνιση- έκπληξη και ανάμεσα στα υπόλοιπα τραγούδια που ερμήνευσε, ήταν και το Cry Me A River, το τραγούδι που υποτίθεται πως είχε ερμηνεύσει μετά την απιστία της Britney.

Κι επειδή μετά την αυτοβιογραφία της Spears και τις αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη και την άμβλωση στην οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει η Britney εξαιτίας του Justin, ο Timberlake γνώρισε μεγάλο hate και ένα αδιανόητο #cancel, αυτή η πρώτη φορά που ερμήνευσε το εν λόγω τραγούδι, ήταν για τον 42χρονο και μια πρώτη δήλωση.

Προτού ερμηνεύσει μάλιστα το Cry Me a River, ο Timberlake δήλωσε «Νο disrespect», θέλοντας να τονίσει πως σέβεται και την Spears και τα λάθη του παρελθόντος. Πάντως, ο Timberlake μετά το live έκανε ένα σταθερό ποστ με την Biel, με την οποία γιόρτασαν φέτος σιωπηλά τα 11 χρόνια γάμου εξαιτίας του σκανδάλου με την Spears.

https://www.instagram.com/p/C02fK37rQYN/

Βουβή επέτειος:

Εκείνος κρατούσε τα ψηλοτάκουνα της Jessica, σημάδι όπως τόνισε πως πέρασαν μια τέλεια βραδιά. Εκείνη πάλι έκανε το δικό της couple post το οποίο όπως φάνηκε ήθελε πολύ να κάνει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και μετά από ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο. Τα σχόλια στο προφίλ της Biel ήταν ανοιχτά ξανά, μετά την απενεργοποίηση του προηγούμενου διαστήματος και φυσικά υπήρξαν fans της Britney που υπήρξαν καυστικοί.

https://www.instagram.com/p/C0177k9uzRe/

Στις 19 Οκτωβρίου 2023, η Jessica Biel και ο Justin Timberlake συμπλήρωσαν 11 χρόνια γάμου. Και παρότι στο παρελθόν μας είχαν συνηθίσει σε posts αγάπης, φέτος κυριάρχησε η σιωπή. Και για τη σιωπή δεν ευθύνεται κανείς άλλος πέρα από το νέο βιβλίο της Britney Spears.

https://www.instagram.com/p/C02EO2HJC2D/

«Το βιβλίο της Britney με όλες του τις αποκαλύψεις δεν ήταν το καλύτερο δώρο επετείου για την Jessica και τον Justin. Κανένας από τους δύο δεν είναι χαρούμενος με όλη αυτή τη φρενίτιδα και με το γεγονός πως είναι θέμα συζήτησης σε όλες τις social πλατφόρμες. Οι δυο τους μιλάνε γι’ αυτό που συμβαίνει, ξέρουν τη δική τους αλήθεια αλλά σίγουρα το timing με την επέτειό τους είναι κακό», είχε τονίσει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού τότε.

https://www.instagram.com/p/C02Zo3grCnZ/

Τι αποκάλυψε η Spears στο βιβλίο της The Woman In Me

Στο βιβλίο της η Britney Spears εξηγεί πώς κατάφερε να τη διατηρήσει κρυφή την εγκυμοσύνη και την άμβλωση ακόμη και από τους γονείς της.

«Για μένα, δεν ήταν τραγωδία. Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι.

Ήταν σημαντικό να μην μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη ή την έκτρωση, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνουμε τα πάντα στο σπίτι. Δεν το είπαμε καν στην οικογένειά μου. Το μόνο άτομο που γνώριζε εκτός από τον Justin και εμένα ήταν η Felicia Culotta, (πρώην βοηθός της Spears), η οποία ήταν πάντα κοντά μου για να με βοηθήσει. Μου είπαν: Μπορεί να πονέσει λίγο, αλλά θα είσαι μια χαρά», αποκάλυψε η σταρ.

Την καθορισμένη ημέρα, με μόνο τη Felicia και τον Justin εκεί, πήρα τα μικρά χάπια. Σύντομα άρχισα να έχω αφόρητες κράμπες. Πήγα στο μπάνιο και έμεινα εκεί για ώρες, ξαπλωμένη στο πάτωμα, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας. Ο Justin ήρθε στο μπάνιο και ξάπλωσε στο πάτωμα μαζί μου. Κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως η μουσική θα βοηθούσε, οπότε πήρε την κιθάρα του και ξάπλωσε εκεί μαζί μου χτυπώντας την».

Όπως η ίδια τόνισε μέσα στο «The Woman In Me» ήταν «τόσο ερωτευμένη μαζί του που ήταν αξιολύπητο».

«Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλά αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα», έγραψε στο βιβλίο της η Britney Spears.

Οι αποκαλύψεις της Britney Spears ανάγκασαν τον Justin Timberlake να κάνει μια μεγάλη αλλαγή

410555160_707250628168582_1282656954956254432_n.jpg