Στην ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά με τη μαμά της όλοι έδειξαν την ενσυναίσθηση και την αγάπη τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά με τη μαμά της όλοι έδειξαν την ενσυναίσθηση και την αγάπη τους

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στο σπίτι της μαμάς της μαζί με τον αδερφό και την ανιψιά της και είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με την μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της.

Η Ρούλα Κορομηλά φέτος παρουσιάζει για 2η χρονιά το Σπίτι με το Mega, έχοντας στο πλευρό της και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ωστόσο τις μέρες που είναι ελεύθερη από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια προτιμάει να τις περνάει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, είτε τους συγγενείς της είτε τους φίλους.

https://www.instagram.com/p/C0HhSqFNAw5/

Ένα Σάββατο με τους αγαπημένους της

Έτσι, η ίδια το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε την μητέρα της, με βάση τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media της. Εκεί ήταν και ο αδερφός της, ο Θανάσης Κορομηλάς, με την ανιψιά της, η οποία είναι κι η αδυναμία της.

Η φωτογραφία ωστόσο, που συγκίνησε τους followers της ήταν αυτή που κρατάει το χέρι της μαμάς της, γράφοντας στη λεζάντα «Σε κρατάω γερά».

https://www.instagram.com/p/C06te2uNzBP/

Η παρουσιάστρια μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, αναφέρθηκε στην μητέρα της και την περιπέτεια με την υγεία της, λέγοντας:

«Φέτος τα Χριστούγεννα είμαι λίγο προβληματισμένη, γιατί η μητέρα μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη. Θέλω να είμαι αισιόδοξη, αλλά θέλω να τα περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της, γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί του χρόνου».

Αυτός ήταν και ο λόγος που βλέποντας την ανάρτησή της πολλοί από τους followers της, αρκετοί από τους οποίους είναι και αρκετά γνωστοί - όπως η Πέγκυ Ζήνα ή η Δούκισσα Νομικού για παράδειγμα - της έστειλαν την αγάπη τους μέσα από τα σχόλιά τους, καταλαβαίνοντας την δύσκολη περίοδο που περνάει.

Και ποιος άλλωστε, που έχει βιώσει αντίστοιχα συναισθήματα με την Ρούλα Κορομηλά, μην γνωρίζοντας πόσο χρόνο έχει ακόμα με κάποιο αγαπημένο του άτομο δεν θα ήθελε να της δώσει κουράγιο με ένα γλυκό σχόλιο.

Η σχέση της με τα αδέρφια της

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μεγάλη αγάπη για τα αδέρφια της, αφού μαζί με τον Θανάση έχουν ακόμα μια αδερφή, την Λένα. Η ίδια αρκετές φορές έχει αναφέρει τη στενή σχέση που έχει και με τους δύο, παρότι εκείνοι προτιμούν να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρ' όλα αυτά η παρουσιάστρια, κάποια στιγμή είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της αδερφής της αποκαλύπτοντας πως είναι ένστολη, ενώ πρόσφατα έκανε και μια ανάρτηση ανεβάζοντας στο Instagram της μια κοινή της φωτογραφία με τον Θανάση, γράφοντας: «Καμαρίνι, πλατό, εγγραφές κλπ ο αδελφός μου @thanasiskoromilas διακριτικός και ευγενής με όλους είναι ο « φύλακας Άγγελος μου».