Ο κύκλος των χωρισμών μόλις άνοιξε στη Γη της ελιάς και το πρώτο διαζύγιο είναι γεγονός

Κατερίνα Μπούσιου
Ο κύκλος των χωρισμών μόλις άνοιξε στη Γη της ελιάς και το πρώτο διαζύγιο είναι γεγονός

Το ζευγάρι που δεν αρέσει στη Γη της ελιάς και το διαζύγιο που είναι αναπόφευκτο. 

Σε όλες τις καθημερινές σειρές, πάντα υπάρχει μία σεναριακή κάμψη όσο πλησιάζουμε σε γιορτές όπου υπάρχει αναγκαστική διακοπή. Ωστόσο στη Γη της ελιάς έχουν αποφασίσει τις τελευταίες ημέρες να υπάρχουν ανατροπές για να μην καμφθεί το ενδιαφέρον του κοινού. Ήδη προετοιμαζόμαστε από χθες για διαζύγιο του Νίκου Γαλανού και χωρισμός Βασιλικής και Φίλιππου.

Πριν ξεκινήσει το Famagusta έχουμε αλλαγές στη Γη της ελιάς και ένα ζευγάρι που δεν αρέσει

Ο Ανδρέας Γεωργίου μπορεί αυτές τις ημέρες να προετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του Famagusta, της νέας του σειράς με μία ιστορία που ξεκινά τα χρόνια της Τούρκικης εισβολής στην Κύπρο, αλλά δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον του δεν είναι στραμμένο και στη Γη της ελιάς. Από τις αρχές Ιανουαρίου μπαίνουμε σε μία δεύτερη φάση της σειράς, με αποκαλύψεις και τελικές αναμετρήσεις.

Τα 2 νέα δεδομένα στη Γη της ελιάς για το 2024: Η τιμωρία του Δημοσθένη και η σχέση Στάθη - Ιουλίας

Προς το παρόν έχουμε ξεκαθαρίσματα προσωπικής φύσεως και δύο έρωτες που μας έχουν προβληματίσει. Όλα δείχνουν ότι η Αριάδνη με τον Χρήστο έχουν μεταξύ τους μία έλξη και δεν μπορούν να την ελέγξουν . Το έδειξαν στο χθεσινό επεισόδιο, θα το δούμε και στη συνέχεια. Έλξη υπάρχει ανάμεσα και στον αστυνόμο Κουράκο και στη Δήμητρα, αλλά αυτό το ζευγάρι για κάποιο λόγο δεν αρέσει καθόλου στο κοινό του Twitter.

Δύο ακόμη ζευγάρια βρίσκονται στην πιο κρίσιμη στιγμή τους. Ο Φίλιππος και η Βασιλική έδωσαν σημάδια πως δεν συμφωνούν σε πολύ βασικά πράγματα και οσονούπω θα τους δούμε να φτάνουν στα άκρα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ισίδωρο και την Αμαλία. Σήμερα όπως έδειξε χθες το βράδυ και το τρέιλερ, η Αμαλία κάνει το σφάλμα της ζωής της. Απαντά εκ μέρους του συζύγου της σε εταιρικά email και εκείνος γίνεται έξω φρενών. Ο Νίκος Γαλανός ύψωσε φωνή, χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και το Twitter συμφώνησε μεμιάς «Να την χωρίσεις».

Φυσικά και το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο. Και ο Ισίδωρος μάλιστα για να της δώσει να το καταλάβει θα κάνει και ένα ξαφνικό ταξίδι, δίχως καν να την ειδοποιήσει. Για να την αναγκάσει όχι απλά να συμμορφωθεί αλλά να φύγει από το σπίτι των Βρετάκων.

Μία ακόμη προσωπική ιστορία που δεν είχε ενδιαφέρον στην πλοκή μας.

https://www.instagram.com/p/CzeU5xAtcL3/