Τα 2 νέα δεδομένα στη Γη της ελιάς για το 2024: Η τιμωρία του Δημοσθένη και η σχέση Στάθη - Ιουλίας

Κατερίνα Μπούσιου
Τα 2 νέα δεδομένα στη Γη της ελιάς για το 2024: Η τιμωρία του Δημοσθένη και η σχέση Στάθη - Ιουλίας

Ο Πασχάλης Τσαρούχας επιβεβαίωσε πως το μωρό που θα έρθει στον κόσμο θα αλλάξει τη σχέση της Ιουλίας και του Στάθη στη Γη της ελιάς. 

Με κόντρες και αψιμαχίες θα λήξει η χρονιά για τη Γη της ελιάς, με ανανέωση και αποκαλύψεις θα ξεκινήσει η επόμενη. Πριν ολοκληρώσει τον μεγάλο της κύκλο τον Ιούνιο, θα έχουμε δύο μεγάλα δεδομένα ανάμεσα στις υπόλοιπες ιστορίες. Το «για πάντα μαζί» του Στάθη και της Ιουλίας και την τιμωρία του Δημοσθένη.

Το μωρό που αλλάζει τις ζωές όλων

Το παιδί της Ιουλίας και του Στάθη στη Γη της ελιάς θα είναι το επίκεντρο σε πολλά επεισόδια μέχρι να γεννηθεί. Άλλωστε αφορά σε δύο οικογένειες που αρκετά μέλη της δεν ήθελαν αυτόν τον δεσμό. Τώρα όμως όλοι συμβιβάζονται (εκτός από την Αρετή). Ο Πασχάλης Τσαρούχας ως καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη μας έδωσε το στίγμα για το τι θα συμβεί τη νέα χρονιά.

Πώς αυτό το παιδί θα οδηγήσει αυτή τη σχέση στο να είναι πιο δυνατή από ποτέ: «Νομίζω μέχρι να γεννηθεί το παιδί θα υπάρχει ένα τρέξιμο. Έχω την εντύπωση ότι όταν γεννηθεί το παιδί θα είναι μαζί ο Στάθης με την Ιουλία. Ο Στάθης έχει μία εξέλιξη που λύνει το μεγάλο θέμα που είχε με την Ιουλία. Αγοράζοντας κτήματα, έχει χρήματα και δεν έχει κόμπλεξ, πια. Θα υπάρχουν όμως εκπλήξεις. Ο κόσμος θέλει να μας δει μαζί, γιατί είναι ένα ζευγάρι που έχει αναφορά στο 80% της κοινωνίας. Όλοι έχουν έναν εφηβικό έρωτα που δεν πέτυχε. Είναι η πιο ”ζουμερή” σχέση στη ”Γη της ελιάς”».

Δεν ξέρουμε ωστόσο αν αυτές οι εκπλήξεις θα είναι προσωρινές ή μόνιμες, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Ένα ακόμη δεδομένο ωστόσο τη νέα χρονιά είναι η πορεία του Ορέστη προς την αλήθεια. Και εδώ θα έχουμε τον σημαντικό ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο οποίος υποκριτικά φέτος μας έχει δείξει και την μεγάλη του εξέλιξη.

Το πρώτο πλάνο Γκερέκου - Γκλέτσου στη Γη της ελιάς και η λεπτομέρεια που όλοι παρατήρησαν

Αφού γνωρίζουμε πια πως υπήρξε μυστικός αστυνομικός, καταλαβαίνεις ότι έχει τη δυνατότητα να ψάξει τι συμβαίνει με τον Δημοσθένη. Ο χωρισμός του με την Ασπασία και μία κίνηση που θα του φανεί περίεργη θα του κινήσει το ενδιαφέρον. Θα βρει και στοιχεία για την επίθεση που του είχαν κάνει με το σκάφος του και την αποκάλυψη του κυκλώματος ναρκωτικών.

Αυτός όπως καταλαβαίνεις θα οδηγήσει στη σύλληψή του με τη βοήθεια του Κουράκου. Αυτό είναι το σχέδιο μέχρι στιγμής εκτός απροόπτου. Γιατί τα απρόοπτα είναι συνυφασμένα με τη σειρά.