Τι συμβαίνει με τον Ορέστη και την Αριάδνη στη Γη της ελιάς; Ένα video δίνει την απάντηση

Κατερίνα Μπούσιου
Τι συμβαίνει με τον Ορέστη και την Αριάδνη στη Γη της ελιάς; Ένα video δίνει την απάντηση

Μία επανασύνδεση και ένα κρυφό ειδύλλιο που βγαίνει στο φως και ο καταλυτικός ρόλος του Ορέστη στη Γη της ελιάς. 

Οι δυσκολίες ξαναφέρνουν κοντά δύο ζευγάρια, ενώ οι υπόλοιπες προσωπικές υποθέσεις στη Γη της ελιάς περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. Τρανό παράδειγμα τα όσα θα συμβούν μεταξύ Χρήστου, Αριάδνης και Ορέστη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Και όχι μόνο σε αυτή την υπόθεση.

Το video με Ορέστη και Αριάδνη και η συμφιλίωση Δημοσθένη και Ασπασίας

Καταρχάς, η μόνη σχέση που θα κυλήσει ήρεμα για αρκετό διάστημα στη Γη της ελιάς, είναι εκείνη της Αντιγόνης Κουλουκάκου και του Πασχάλη Τσαρούχα, ως Ιουλίας και Στάθη. Η εγκυμοσύνη της βοηθά αρκετά σε αυτό. Ήδη σε κάποια πλάνα άρχισε να φαίνεται και η πραγματική εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/reel/C0rSIkIM0On/

Περίφημα θα πάει και η σχέση του Λυκούργου και της Χάιδως. Επανασύνδεση θα υπάρξει, αφού η ασθένειά της, τους έφερε κοντά. Είναι πια καρμικό το να μείνουν μαζί.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι έγκυος και μιλά με λατρεία για τον σύντροφο της και τα παιδιά του

Θα αργήσει ωστόσο να έρθει η ηρεμία στη σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη. Το διαζύγιο - λόγω του παιδιού που περιμένει η ερωμένη του - είναι προδιαγεγραμμένο, αλλά υπάρχει κάποιος που θα βοηθήσει στο να έρθει ξανά το ζευγάρι, παρά τις φαινομενικά αγεφύρωτες διαφορές. Ο Ορέστης είναι εκείνος που θα παρέμβει. Καθώς ο Δημοσθένης αλλά και η Ασπασία, λαμβάνουν πάντα υπόψη τους τη γνώμη του, λόγω και της ιδιαίτερης σχέσης που έχουν. Φαίνεται ότι τελικά τα καταφέρνει. Είναι μέχρι να αποδειχθούν εν καιρώ όλες οι παρανομίες του Δημοσθένη και εκεί ο χωρισμός θα είναι οριστικός και αμετάκλητος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται πως έχει αρχίσει και μπαίνει ως ρόλος σε μία διαφορετική σεναριακά περίοδο της σειράς. Μετά τη σύγκρουση με τον Γιώργη για τη Δήμητρα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Η χημεία του Αλέξανδρου Μαρτίδη, του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Μελίνας Κόντη, φάνηκε και από ένα backstage video που δημοσιεύτηκε από τους φανς. Παρά τον τηλεοπτικό καβγά, στα παρασκήνια περνούν υπέροχα.

https://www.instagram.com/reel/C0kAr9_MfGX/

Υπάρχει όμως και ένα άλλο video του Ντάνου που τον δείχνει ωστόσο να κάνει πρόβα μία σκηνή με την ηθοποιό Ειρήνη Τάσσου, η οποία υποδύεται την Αριάδνη. Η κόρη του Στάθη και της Ιουλίας, μπορεί να έχει κρυφό δεσμό - τον οποίο θα αντιληφθεί μόνο ο Λυκούργος - αλλά κολακεύεται και από τον Ορέστη. Τελικά ίσως οι συνθήκες και όσα συμβούν την οδηγήσουν σε εκείνον. Ασφαλέστερη προοπτική είναι αυτή.

Εδώ φαίνεται πως σεναριακά «σκαρώνουν» ένα νέο ειδύλλιο.

https://www.instagram.com/reel/C0uGhFTtFVp/