Φινάλε για τον Γιατρό στον Alpha με αποθέωση του Twitter/ X σε Μαρκουλάκη- Σιγάλα- Τρουφάκου

Πατούλια Κατερίνα
Φινάλε για τον Γιατρό στον Alpha με αποθέωση του Twitter/ X σε Μαρκουλάκη- Σιγάλα- Τρουφάκου

«Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα πόσο έλειπε ο λατρεμένος Μαρκουλάκης από την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ένα από τα δεκάδες tweets για το φινάλε του Γιατρού στον Alpha.

Κατάφερε να μπει στα πρώτα trends του Twitter/ X κι όχι άδικα το φινάλε του Γιατρού στον Alpha.

Ο doc, Ανδρέας Βρεττός, ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό που τόσο τον αγάπησε στον ρόλο αυτό, τον πρώτο μεγάλο μετά από 15 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, σε ένα φινάλε- που άφηνε και μια υπόσχεση για μια δεύτερη σεζόν.

«Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα πόσο έλειπε ο λατρεμένος Μαρκουλάκης από την τηλεόραση», έγραψε ένα από τα πιο δημοφιλή τιτιβίσματα.

Η Σοφία και η Άννα αποχαιρετούν τον Γιατρό της καρδιάς τους

H Δήμητρα Σιγάλα, η τηλεοπτική σύζυγος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη αποχαιρέτησε τον Γιατρό με ένα ποστ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C0_HZHToWqT/

To ίδιο έκανε και η Βασιλική Τρουφάκου, η τηλεοπτική Σοφία, ο τρίτος πόλος του ερωτικού τριγώνου στον Γιατρό του Alpha, αφήνοντας μια υπόσχεση για έναν δεύτερο κύκλο.

https://www.instagram.com/p/C1AJj1oNFPD/

«Αυτό ήταν…
Για την ώρα τουλάχιστον…
Ο πολυαγαπημένος μας Γιατρός- ο @constantinemarkoulakisofficial της καρδιάς μας και η τρομερή ομάδα- σας αποχαιρετα με ένα τελευταίο επεισόδιο σήμερα στις 22:40 στον @alphatv
Ευχαριστούμε και ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη, για τα μηνύματα, για την υποδοχή της δουλειάς για την οποία κοπιάσαμε τόσο και που φαίνεται πως άξιζε.
Ποσο όμορφο συναίσθημα. Είμαι χαρούμενη, είμαι ευγνώμων και μου λείπει ήδη πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τρουφάκου.

Το φινάλε που άφησε υποσχέσεις για μια ακόμα σεζόν

Μιλώντας πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή Τετ- Α- Τετ, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν είχε κρύψει τη θετική του διάθεση να υπάρξει συνέχεια στον Γιατρό, μία από τις σειρές που φέτος κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό.

konstantinos2.jpg

«Είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση, με δυο μικρά διαλείμματα, το Λόγω Τιμής και τον Έτερο Εγώ που ήταν μια cameo εμφάνιση . Όταν είδα ότι αυτό έχει να πει κάτι, έχει νόημα, έχει ποιότητα είπα το ναι. Είναι ένας άνθρωπος που γκρεμίζεται απόλυτα από τη ζωή που είχε φτιάξει, βρίσκει ξανά τον εαυτό του και επιστρέφει καλύτερος, πιο γλυκός. Είναι μια αληθινή ιστορία, χωρίς τον πυροβολισμό, ένας γιατρός στην Ιταλία, έγινε σειρά και ήρθε και στη χώρα μας.

konstantinos1.jpg

Θα τον έκανα και πάλι τον Γιατρό με χαρά, αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον Alpha, για τα πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρκουλάκης.

Σε επίπεδο πλοκής, μπορεί να μην βρήκε τη μνήμη του και τα 12 χαμένα χρόνια της ζωής του, όμως ο δρ. Ανδρέας Βρεττός δικαιώθηκε στην υπόθεση του φαρμάκου, μιας και ο διευθυντής της κλινικής, Μάρκος πήρε την τιμωρία που έπρεπε για το σκάνδαλο με τα παραποιημένα στοιχεία.

«Γιατί το έκανες, ήσουν τόσο καλός γιατρός», είπε ο Μαρκουλάκης στον άνθρωπο που θεωρούσε φίλο του, με εκείνον να απαντά:

«Ναι, αλλά δεν ήμουν εσύ».

Όσον αφορά τη σχέση της Άννας με τον Ανδρέα, η στιγμή που εκείνη δεν ξέρει αν θα καταφέρει να επιβιώσει και μιλάει στον Αντρέα σαν να είναι η τελευταία φορά, συγκλόνισε τους fans της σειράς:

«Η μάσκα που φοράς, δεν κρύβει τα μάτια σου, δεν φταις εσύ σε κάτι Αντρέα, μην τιμωρείς άλλο τον εαυτό σου, δεν φταις εσύ για τον θάνατο του Γιώργου, ποτέ δεν έφταιγες», είπε η Άννα στον Αντρέα για την απώλεια του γιου τους

Όσον αφορά, τη σχέση Σοφίας και Αντρέα, ο ντοκ, προσπάθησε να μεταπείσει τη Σοφία να αλλάξει νοσοκομείο.

«Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα μπορούσα ποτέ να βοηθήσω κανένα. Εσύ ήσουν πάντα αυτή που με συγκρατούσε όταν δεν έβλεπα καθαρά ή όταν μπλεκόμουν παραπάνω στις ζωές του. Σοφία, το νοσοκομείο έχει ανάγκη και τους δυο μας, σοβαρούς γιατρούς που αποκαλούν τους ασθενείς με την ασθενειά τους και τρελούς που τους αποκαλούν με το όνομά τους. Δεν θέλω άλλον γιατρό, την γιατρό Σοφία Αλεξανδρή χρειάζομαι. Το νοσοκομείο σε έχει ανάγκη, εγώ σε έχω ανάγκη», είπε στο φινάλε της σειράς ο γιατρός Ανδρέας Βρεττός!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξήγησε πώς πρέπει να αντιδράμε στην τοξικότητα στα social media