Ο Γιατρός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης λίγο πριν το τέλος βιώνει την προδοσία αλλά και τη δικαίωση

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιατρός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης λίγο πριν το τέλος βιώνει την προδοσία αλλά και τη δικαίωση

Οι εξελίξεις στα δύο τελευταία επεισόδια. Ο Γιατρός ισορροπεί ανάμεσα σε δύο αντικρουόμενες καταστάσεις και συναισθήματα. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κάνει θεαματικό φινάλε της πρώτης σεζόν. 

Η σειρά που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση από όλες τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, βρίσκεται ένα βήμα πριν το φινάλε της. Στο προτελευταίο επεισόδιο του Γιατρού, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης οδηγείται στο φινάλε του ρόλου του με το ξεκαθάρισμα μίας μεγάλης πλεκτάνης εναντίον του. Και δύο πρόσωπα θα είναι σύμμαχοί του, αλλά όχι η αγαπημένη του Σοφία. Όλα αυτά, ενώ η ζωή της Άννας κινδυνεύει. Το spoiler μας το αποκάλυψε η ίδια η Δήμητρα Σιγάλα.

Ένας μυστηριώδης θάνατος και ο Μιχάλης που ρισκάρει τα πάντα για να βοηθήσει τον Ανδρέα

Από το σημερινό επεισόδιο στον Γιατρό, (με guests τον Γιώργο Καραμίχο και τη Ναταλία Δραγούμη ) ετοιμαζόμαστε για το countdown του φινάλε του πρώτου κύκλου, την επόμενη Δευτέρα. Για να κλείσει ένα κεφάλαιο που πολύ ταλαιπώρησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Δεν θα έχουμε ολική επιστροφή της μνήμης του, αν αυτό φαντάζεσαι. Αλλά θα έχουμε ωστόσο την αποκάλυψη μίας δολιοφθοράς εναντίον του και την αποκατάσταση της αλήθειας. Με μεγάλο κόστος.

Ο Φώτης και πρώην ειδικευόμενος γιατρός που είχε διώξει ο Ανδρέας πριν τον πυροβολισμό του και την απώλεια της μνήμης της, επιστρέφει για να ισχυριστεί ότι εκείνος του είχε δώσει εντολή για να αλλάξει τα αποτελέσματα της δοκιμής του φαρμάκου Satonal που στάθηκε μοιραίο για τον θάνατο ασθενών.

https://www.instagram.com/p/Cz4CkI2N280/

Δύο άνθρωποι, δεν πιστεύουν πως ευθύνεται ο Ανδρέας. Ο Μιχάλης (Θάνος Λέκκας) που συμμετείχε και στην ομάδα του με τις έρευνες και η Άννα, πρώην σύζυγος του και διευθύντρια της κλινικής. Μάλιστα η τελευταία αποφασίζει να δει από κοντά τον Φώτη για να καταλάβει τους σκοπούς του. Μετά από αυτή τη συνάντηση όμως, θα ασθενήσει σοβαρά.

Θα τη δεις σήμερα να λιποθυμά και στο επόμενο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς, να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο με διάγνωση μίας σπάνιας ασθένειας. Τη νοσηλεία της, μας την αποκάλυψε με ανάρτησή της και η ίδια η Δήμητρα Σιγάλα που την υποδύεται.

Πριν από αυτό, θα ζητήσει την αποπομπή του Ανδρέα από το νοσοκομείο. Θα είναι ωστόσο προσωρινή η απομάκρυνση, μέχρι να βρει στοιχεία που τον αθωώνουν. Εκείνη όμως που θα κρατήσει ουδέτερη στάση θα είναι η Σοφία - Βασιλική Τρουφάκου. Η πρώην αγαπημένη του γιατρού μας. Και αυτό θα φέρει μία ρήξη στις σχέσεις τους.

Την ύστατη στιγμή (στο επόμενο επεισόδιο) ο Μιχάλης παρά τις απειλές του Μάρκου πως αν μιλήσει, θα τον καταδώσει στους υπεύθυνους για την χρήση ναρκωτικών, θα αποφασίσει να πάρει το ρίσκο και να σώσει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Θα πει όλη την αλήθεια, ακόμη και αν τιμωρηθεί.

Ο Μάρκος και η σύζυγος του, είναι πια εκτεθειμένοι ως οι κύριοι εγκέφαλοι της δολιοφθοράς.

Τι θα συμβεί ωστόσο στη συνέχεια; Αυτό θα το μάθουμε πια, από τη νέα χρονιά. Το πότε είναι ακόμη ασαφές. Είναι σίγουρο πια, ότι ο Alpha, θα προχωρήσει στη δεύτερη σεζόν της σειράς, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και όχι μόνο στα νούμερα τηλεθέασης. Αλλά στην απήχηση που είχε στο κοινό, λόγω πρωτοτυπίας του σεναρίου και άψογης εκτέλεσης μίας δύσκολης και απαιτητική παραγωγής. Δεν είναι απίθανο να δούμε νέα επεισόδια μέσα στο 2024, με προβολή από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/Cuba1BcorKW/