Η Γαία Μερκούρη έκανε q&a με τους followers της και αποκάλυψε την μεγάλη αλλαγή στη single ζωή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Γαία Μερκούρη έκανε q&a με τους followers της και αποκάλυψε την μεγάλη αλλαγή στη single ζωή της

Η Γαία Μερκούρη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των follower της, από την μασκάρα που φοράει μέχρι την αδερφή της και τα social media στη ζωή της.

Οι φετινές γιορτές θα έχουν αρκετές διαφορές για την Γαία Μερκούρη. Η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι πλέον single, αφού με τον Άγγελο Λάτσιο - με τον οποίο ήταν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια - τράβηξαν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η φωτογραφία από το Ηalloween πάρτι που πήγε ο Άγγελος Λάτσιος «πρόδωσε» τη νέα του σύντροφο

Πέρα από αυτό όμως, η Γαία έκανε για πρώτη φορά ένα μεγάλο q&a στο Istagram της και απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις των followers της αποκάλυψε κι άλλη μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, η οποία είναι το ότι μετακόμισε και πλέον δεν μένει με την μαμά της. Έτσι, από «κορίτσι της Φιλοθέης» όπως έγραψε έγινε «κορίτσι του κέντρου», αφού πια μένει στο Παγκράτι με μια φίλη της.

To 20χρονο μοντέλο όμως, δεν απάντησε μόνο σε αυτό. Μίλησε και για την αδερφή της την Ηλέκτρα - η οποία είναι 3 χρόνια μεγαλύτερη - και τον λόγο που δεν θα ήθελε να μείνει μαζί της στην Ολλανδία. Όπως έγραψε η Γαία στην απάντησή της, για όλα φταίει ο καιρός που τον περισσότερο καιρό είναι αρκετά κρύος και μουντός, κάτι που η ίδια δεν μπορεί να αντέξει αφού προτιμά το τροπικό κλίμα.

406868995_1372524810304844_7006341768763695989_n.jpg

Βέβαια όπως θα δεις και στο προφίλ της, επισκέπτεται αρκετά συχνά την αδερφή της στην Ολλανδία αποδεικνύοντας πως είναι πολύ αγαπημένες σαν αδερφές. Άλλωστε, η Ηλέκτρα, όπως και κάθε μεγάλη αδερφή, είναι πρότυπο για την Γαία, η οποία σε άλλη ερώτηση ανέφερε πως η αδερφή της αποτελεί και πηγή έμπνευσης για εκείνη όσον αφορά το styling.

407009834_7439523372744667_2992498259892835566_n.jpg

Παράλληλα, η Γαία Μερκούρη αναφέρθηκε και στο ανδρικό φύλο αλλά και τα social media και τον αν και κατά πόσο έχει δυσκολέψει την γενιά της σχετικά με το κομμάτι του έρωτα.

«Τα social media έχουν φέρει πολλά καλά και κακά πράγματα στη ζωή μας αλλά θα έλεγα ότι χωρίς τα social media η γενιά μας θα ήταν ικανή όχι μόνο να δει αλλά να ζήσει πράγματα τα οποία δεν βλέπει, επειδή είναι τόσο προσκολλημένη στο κινητό της - εξαιτίας των social media. Μέχρι κι εγώ κάθε φορά που κάνω κάτι που δεν απαιτεί (σ.σ να κρατάω) το τηλέφωνο, ακόμα και το πιο απλό - να είμαι στην παραλία στη μέση του πουθενά ή να κάνω camping στο δάσος ή να περπατάω στον δρόμο στο κέντρο της Αθήνας - αντί να κοιτάω επάνω εκτιμώντας όσα έχω γύρω μου και να σκέφτομαι διάφορα πράγματα, είμαι στο κινητό μου όλη την ώρα επειδή στο «κεφάλι» μου βαριέμαι και θέλω έναν αντιπερισπασμό και κάτι να κάνω και όλο αυτό παίρνει πίσω όλη αυτή την ηρεμία που θα μπορούσαμε να έχουμε στη ζωή μας» είπε η ίδια και δεν έχει άδικο καθώς η νεότερη γενιά έχοντας μεγαλώσει μέσα στην άνθιση όλων αυτών των κοινωνικών εφαρμογών είναι σαν να ζει πολλές φορές μέσα από αυτές.

Όλοι κοιτάνε τι φωτογραφία ανέβασε ο ένας, τι like και σε ποιον έκανε ο άλλος, ακόμα και στις ερωτικές τους σχέσεις αν κάτι δεν πάει καλά βλέπουμε ότι πρώτα κοιτούν πολλές φορές να κάνουν unfollow το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει για να ανακοινώσουν για παράδειγμα έναν χωρισμό και ύστερα μπορεί να το πουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν έγινε στην περίπτωση της Γαίας και του Άγγελου Λάτσιου, αφού συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media, ενώ δεν έχουν διαγράψει και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες ως - λανθασμένα ενδεχομένως - είθισται.

Το modelling

Όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή η Γαία ασχολείται τους τελευταίους μήνες με το modelling και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ, όπως μπορείς να δεις κι από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.