Ο σύζυγος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου την «πρόλαβε» κι έκανε το πιο γλυκό post για την επέτειό τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο σύζυγος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου την «πρόλαβε» κι έκανε το πιο γλυκό post για την επέτειό τους

«8 χρόνια πριν παντρεύτηκα αυτό το όμορφο κορίτσι...» έγραψε ο Φώτης Μπερνάντο για την επέτειο του γάμου τους με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου κι εκείνη απάντησε αναλόγως.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάντο έχουν καταφέρει αυτό που πολλοί ψάχνουν να βρουν στις μέρες μας, το άλλο τους «ολόκληρο». Ο θαυμασμός και ο σεβασμός που έχει ο ένας για τον άλλο είναι αυτό που έχει κάνει την σχέση τους να αντέχει στον χρόνο και τους έχει κάνει μετά από 10 χρόνια σχέσης να παραμένουν το ίδιο αγαπημένοι κι ερωτευμένοι. Την ευτυχία τους βέβαια, έχουν ολοκληρώσει οι δύο κόρες τους, η Λυδία που είναι 7 χρονών και η Ηλέκτρα που έκλεισε τα 5 τον Νοέμβριο.

Screenshot-(919).png

8 χρόνια γάμου και ο Φώτης Μπερνάντο με ένα post έδειξε τον έρωτά του

Παρότι μέχρι σήμερα στις επετείους και στις γιορτές στην οικογένειά τους η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν αυτή που τις πιο πολλές φορές έκανε πρώτη κάποιο τρυφερό post, αυτή την φορά για την 8η επέτειο του γάμου τους ο σύζυγός της, Φώτης Μπερνάντο την «πρόλαβε» δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους και γράφοντας στην λεζάντα: «8 Χρόνια πριν
παντρεύτηκα αυτό το όμορφο κορίτσι...Ο χρόνος κυλά εν ριπή οφθαλμού...».

https://www.instagram.com/p/C1B2IIhIwFo/

Φυσικά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε ανάλογα στον άντρα της ζωής της γράφοντάς του «My PF….Σ’ αγαπώ».

Screenshot-(921).png

Aργότερα και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έβαλε στον προφίλ της στο Instagram μια γλυκιά ανάρτηση γράφοντας: «Παντρέψου αυτόν που σε αγαπάει δυνατά, δημόσια, ιδιωτικά και πίσω από την πλάτη σου». Στα hashtags της μάλιστα, η ηθοποιός είχε βάλει και το #passionflower, το οποίο ενδεχομένως να ήταν αυτό που εννοούσε όταν έγραφε πιο πάνω στην απάντηση της στον Φώτη Μπερνάντο «Μy PF». To passion flower η αλλιώς Passiflora είναι ένα φυτό που βοηθάει στην χαλάρωση, στο να σου φύγει το στρες και να μπορείς να έχεις καλύτερη ποιότητα στον ύπνο. Άρα αν ισχύει ότι ο Φώτης Μπερνάντο είναι το passion flower της, τότε σημαίνει πως είναι το «αντίδοτό» της σε μια δύσκολη και κουραστική μέρα.

https://www.instagram.com/p/C1CGZBpMCeB/

10 ροκ χρόνια σχέσης

Τον περασμένο Αύγουστο οι δυο τους έκλεισαν 10 χρόνια σχέσης και το γιόρτασαν με τον δικό τους μοναδικό, ροκ τρόπο, πηγαίνοντας στο καφέ που είχαν βρεθεί για το πρώτο τους ραντεβού. Μπορεί εκείνο να μην υπάρχει πλέον, όπως έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της, όμως οι δυο τους παίρνοντας καφέ στον χέρι βρήκαν τρόπο και μπήκαν στο εγκαταλελειμμένο καφέ για ένα ακόμα ρομαντικό ραντεβού.

«10 χρόνια.

Τι κι αν το καφέ που πήγαμε στο πρώτο μας ραντεβού έχει κλείσει πια...
Βρήκαμε και φέτος τρόπο να μπούμε και να πιούμε ξανά εκείνο τον καφέ..
Πήραμε καφέ από αλλού, σκαρφαλώσαμε κάτι εμπόδια και μπήκαμε!
Αυτό κάνουμε πάντα. 10 χρόνια βρίσκουμε τον τρόπο» έγραφε αναλυτικά στη φωτογραφία της με τον Φώτη Μπερνάντο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

https://www.instagram.com/p/Cwc-j1YMZ--/

Οι #familygoal στιγμές τους

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάντο πολλές φορές δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την ζωή με τις κόρες τους στα social media κι όπως θα δεις εκείνες έχουν τον ίδιο ροκ χαρακτήρα με εκείνους.