Girl crush! Κάναμε το πιο fun beauty talk με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl crush! Κάναμε το πιο fun beauty talk με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ούτε τα ξανθά, ούτε τα κόκκινα, ούτε τα μαύρα! Τα ροζ μαλλιά είναι η αγαπημένη αλλαγή που έχει κάνει ποτέ στην εμφάνισή της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία γυναίκα που ξέρει να αγαπάει τον εαυτό της. Μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση τόσο στον ίδιο της τον εαυτό, όσο και σε όλες τις γυναίκες. Δεν την τρομάζουν οι αλλαγές, αντιθέτως θέλει να ανακαλύπτει συνεχώς νέες πτυχές του εαυτού της. Όλοι τη θυμόμαστε με εντυπωσιακά, ροζ μαλλιά, με ξανθά μακριά μαλλιά, αλλά και με το super stylish πλατινέ pixie cut που είχε υιοθετήσει. Βέβαια, η Πηνελόπη δεν στάθηκε μόνο σε αυτά! Φέτος, στις διακοπές αποφάσισε να υιοθετήσει ένα από τα πιο hot look του καλοκαιριού: Τα κοτσιδάκια! Ένα ανατρεπτικό και seasonal look το οποίο ταιριάζει τέλεια με το edgy στυλ της.

https://www.instagram.com/p/CvmOeiKMVKm/

Εμείς στο Queen.gr, λατρεύουμε την προσωπικότητα και το στυλ της Πηνελόπης. Θαυμάζουμε να βλέπουμε γυναίκες που αγαπάνε και σέβονται τον εαυτό τους και η Πηνελόπη είναι ένα από τα beauty icon μας για πολλούς λόγους. Γι' αυτό, επικοινωνήσαμε μαζί της, ώστε να κάνουμε ένα fun beauty talk στην πρεμιέρα της Girl Crush στήλης μας. Είσαι έτοιμη να μάθεις τα beauty μυστικά της Πηνελόπης;

Beauty Q&A με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

https://www.instagram.com/p/CoW3uBCsBTx/

Ποιο είναι το beauty προϊόν που υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα σου;

«Έχω μία vegan BB cream, την οποία χρησιμοποιώ σαν βάση το πρωί, καθώς δεν μου αρέσει να φοράω μέσα στην ημέρα makeup. Το αγαπώ γιατί είναι ένα προϊόν 2 σε 1: Χαρίζει κάλυψη και συγχρόνως προστασία, χάρη στο 30 SPF. Φέρνει σε μία ισορροπία τον τόνο της επιδερμίδας μου, ενώ προσφέρει μία φυσική λάμψη και ένα fresh αποτέλεσμα.»

Αγαπημένο χρώμα κραγιόν;

«Φοράω μόνο ματ κραγιόν, δεν μου αρέσει καθόλου η μόδα με τα gloss! Δεν είναι βολικά, ειδικά αν θέλεις να βγεις ένα ραντεβού! Με χαρακτηρίζουν οι γήινες και καφέ αποχρώσεις, ενώ αγαπώ την απόχρωση του σάπιου μήλου.»

https://www.instagram.com/p/CyGIKO7sGLH/

Μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου που μετάνιωσες και δεν θα ξανά επέλεγες;

«Δεν υπάρχει κάτι που δεν θα ξαναέκανα. Μου αρέσουν όλες οι αλλαγές που έχω κάνει στα μαλλιά μου, με πολύ πολύ αγαπημένο μου το ροζ. Ειδικά όταν άρχισε να ξεθωριάζει! Αυτό το ξανθό-ροζ δεν το πετυχαίνεις εύκολα με τη βαφή. Αυτή, λοιπόν, είναι η αγαπημένη μου αλλαγή με διαφορά!»

Ποιο skincare προϊόν δεν παραλείπεις ποτέ από την καθημερινότητά σου;

«Το serum για τα μάτια! Πρόκειται για ένα ελληνικό προϊόν, από το οποίο τοποθετείς ελάχιστη ποσότητα κάτω από την περιοχή των ματιών και πάνω στο κινητό βλέφαρο. Δεν κάνει μόνο ένα lift up! Φωτίζει, μειώνει τις λεπτές γραμμές, ενυδατώνει και βοηθάει στην ανόρθωση του βλεφάρου. Χρησιμοποιώ μόνο αυτό!»

Eye-lifting-Serum-square.jpg

Το αγαπημένο σέρουμ ματιών της Πηνελόπης είναι το Kyklos by Elena Lenou, Eye Lifting Serum

Ποιο από τα beauty trends δεν θα ήθελες να ξανά έρθει στη μόδα;

«Είμαι παιδί που άνθισα στα αγαπημένα 90's. Τα λεπτά φρύδια ήταν το trend της εποχής. Ήταν μία επικίνδυνη μόδα, γιατί μετά δυσκολεύεσαι να "στρώσεις" το σχήμα των φρυδιών σου. Για εμένα, είναι αρκετά παρεμβατικό. Ακόμα κι αν αποφασίσεις να κάνεις tattoo φρυδιών πρέπει να πας σε κάποιον επαγγελματία.»

Η Πηνελόπη λοιπόν είναι μία natural beauty που πιστεύει στην φυσική ομορφιά με pops of color! Όπως αντιλαμβάνεσαι, μετά από αυτή τη συνέντευξη, τη λατρέψαμε ακόμα περισσότερο! Μην φεύγεις όμως! Μείνε συντονισμένη γιατί την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush!

Ευχαριστούμε Πηνελόπη!