Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βοηθά τους πυρόπληκτους & η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βοηθά τους πυρόπληκτους & η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στην κοινωνική κουζίνα για να βοηθήσει τους εθελοντές. Η έκκληση για βοήθεια μέσω Instagram και η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια από τις δημοφιλέστερες ηθοποιούς της νέας γενιάς η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές αξιόλογες Ελληνικές σειρές και παραστάσεις.

Τα τελευταία χρόνια η rockstar καλλιτέχνης έχει αφοσιωθεί στις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής της: την οικογένειά της, το τραγούδι και την υποκριτική. Οι αλλαγές στην εμφάνισή της έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα, όπως ακριβώς και εκείνη, με τα τελευταία της hair looks να αποπνέουν δυναμισμό, στυλ και sexiness.

Η έκκληση για βοήθεια στην κοινωνική κουζίνα

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός συνάντησε τη πρώην παίκτρια του MasterChef, Γωγώ Δελογιάννη και δημοσίευσαν μαζί μερικά Instagram stories με στόχο να συγκεντρώσουν βοήθεια για τους πυρόπληκτους οι οποίοι περνούν δραματικές ώρες.

Όπως τόνισαν οι δύο γυναίκες, κάθε είδους βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, με τη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» να είναι αναγκαία ώστε να μαγειρευτούν ποσότητες φαγητού που θα σταλούν στους πληγέντες.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε έκκληση για βοήθεια στους χιλιάδες ακόλουθούς της, κοινοποιώντας τη λίστα με τα πράγματα που μπορούμε να προσφέρουμε για να βοηθήσουμε.

Υπάρχει ανάγκη για: νερό, πορτοκαλάδες, ισοτονικά, τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, γάλα σκόνη για μωρά, κονσέρβες, δημητριακά και παξιμάδια.

Η μεγάλη αλλαγή της Πηνελόπης Ανασταστοπούλου την έκανε αγνώριστη

Το πρωί της Τετάρτης (23/08) η ηθοποιός και ο φίλος-συνάδελφός της, Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκαν στην κοινωνική κουζίνα για να βοηθήσουν όπως μπορούν τους εθελοντές και να κινητοποιήσουν τον κόσμο στα social media.

Το νέο hair look

Η 46χρονη μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές αλλαγές, αφού δεν διστάζει να δοκιμάσει νέες αποχρώσεις, μήκη και χτενίσματα. Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και παραδίδει μαθήματα στυλ με το κοντό, ξανθό κούρεμά της.

Το φετινό καλοκαίρι η ίδια υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα hair trends, τα ράστα, σε καστανό χρώμα που της ταίριαζε αρκετά. Ακόμη και αυτή η υπέροχη αλλαγή δεν κράτησε πολύ αφού η ηθοποιός έβγαλε τα κοτσιδάκια, πρόσθεσε μακριά extensions και επέστρεψε στο αγαπημένο της ξανθό χρώμα μαλλιών.

Μαυρισμένη και makeup free, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι κυριολεκτικά αγνώριστη μετά τις διακοπές και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το φθινόπωρο άκρως ανανεωμένη.

«Έχω φωτίσει σκοτεινές μου στιγμές. Δυστυχώς ζούμε σε καιρούς που δεν μπορούμε να μοιραστούμε πολύ εύκολα προσωπικά πράγματα. Παλιότερα μπορούσαμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη άνεση. Τώρα νιώθω ότι έχω πάντα ένα μάτι να με κρίνει και δεν το θέλω αυτό. Έχω μεγαλώσει αρκετά και βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω λίγο ησυχία. Έχω κριθεί πολύ για ατάκες που έχω πει και δηλώσεις που έχω κάνει για διάφορα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας θα σου πω ότι αυτή είμαι και δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλους», έχει τονίσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/Cvo1TZaMzMi/

Πηγή κεντρικής: penelopeanastasopoulou