Η μεγάλη θυσία: Οι Παγιδευμένοι ξεκινούν την επόμενη χρονιά με την αποκάλυψη ενός λάθος δολοφόνου

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεγάλη θυσία: Οι Παγιδευμένοι ξεκινούν την επόμενη χρονιά με την αποκάλυψη ενός λάθος δολοφόνου

Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει το μεγάλο μυστικό της οικογένειάς της στους Παγιδευμένους; 

Η χρονιά κλείνει σήμερα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Παγιδευμένοι με σασπένς και θα ξεκινήσει με την ίδια αγωνία προς αναζήτηση δύο δολοφόνων. Ο ένας ωστόσο θα φανερωθεί κάνοντας μία μεγάλη θυσία για την οικογένειά του, χωρίς να έχει κάνει το αδίκημα, ενώ ο επόμενος θα αργήσει ακόμη να αποκαλυφθεί. Τα τραγικά πρόσωπα όλων των επεισοδίων είναι η Άννα και ο Δημήτρης.

Και ενώ την Τουρκία σαρώνει ο τρίτος κύκλος στην Ελλάδα η Άννα μαθαίνει για τον τραυματισμό του Νίκου

Η σειρά Παγιδευμένοι η οποία συνεχίζει με επιτυχία για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1, είναι μεταφορά της τουρκικής σειράς «Yargi» η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία διανύοντας ήδη την τρίτη σεζόν της. Αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει και για την ελληνική του έκδοση. Να συνεχίσει δηλαδή για τρίτη χρονιά. Γιατί έτσι όπως τελειώνει ο δεύτερος κύκλος σεναριακά, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η ιστορία.

Προς το παρόν ωστόσο, στην ελληνική του έκδοση ζούμε μέρες αγωνίας. Η συνωμοσία των μελών της οικογένειας του Δημήτρη και της Άννας για να καλύψουν τη δολοφονία του Άκη, δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ. Είναι Παγιδευμένοι κυριολεκτικά. Ειδικά με την κατάσταση της υγείας του Νίκου η οποία επιδεινώνεται. Έχουν πάρει μία κοινή απόφαση να μην τον πάνε στο νοσοκομείο, διαφορετικά θα αποκαλυφθούν και έτσι βάζουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Όμως η Άννα τους αντιλαμβάνεται από τη συμπεριφορά της αδελφής της, όταν επιστρέφει από το φαρμακείο. Όταν αντικρύζει τον Νίκο αιμόφυρτο, ζητά φυσικά εκνευρισμένη, εξηγήσεις. Προτού επέμβει και ο Δημήτρης και ανακαλύψει ότι και τα μέλη της δικής του οικογένειας εμπλέκονται σε αυτό.

https://www.instagram.com/p/C0uekuXrIXL/

Θα οδηγηθούν στην αστυνομία για ανάκριση - αδέκαστος όπως πάντα ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης - και εκεί όλοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Ο παππούς του Δημήτρη και του Θοδωρή, ο λατρεμένος του Twitter Γεράσιμος, ομολογεί πως εκείνος τον σκότωσε και πως κάλυψε τα στοιχεία. Θυσιάζεται όπως θα δεις στη συνέχεια για το καλό και των δύο οικογενειών.

Δεν τελειώνει εδώ η ιστορία. Γιατί ο Αλέκος Χατζής που έχει αναλάβει την υπόθεση του Άκη, δεν πείθεται ότι ευθύνεται μόνο ο Γεράσιμος. Έχει μία χρυσή ευκαιρία να καταστρέψει και τις δύο οικογένειες. Στάθης Σταμουλακάτος (ως Χατζής) και ο Στέφανος Κυριακίδης (ως Γεράσιμος) ετοιμάζονται για μία μεγάλη κόντρα.

Ούτε Μάγισσα ούτε Γη της ελιάς: Η σειρά με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google για το 2023

Ο παππούς των παιδιών μπορεί να επιστρέφει στη φυλακή, αλλά είναι παντοδύναμος παρασκηνιακά και θα αφήσει τίποτε στην τύχη του. Δεν θα αφήσει την οικογένειά του και την οικογένεια της Άννας ακάλυπτη. Αλλά κανείς όμως, δεν γνωρίζει πως ο Γεράσιμος τα αψηφά όλα, επειδή του μένουν λίγοι μήνες ζωής, λόγω της ασθένειάς του.

Η Άννα μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση ασχολείται και με έναν άλλο δολοφόνο. Αυτόν που σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του φίλου της Φαίδωνα. Με τον ίδιο να θεωρείται ο κύριος ύποπτος.