Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αυτά είναι τα μαύρα μποτάκια που δεν αποχωρίζεται τον χειμώνα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αυτά είναι τα μαύρα μποτάκια που δεν αποχωρίζεται τον χειμώνα

Αυτά τα μποτάκια δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς στη χώρα μας αφού σίγουρα ξεχώρισε μέσα στη νέα γενιά καλλιτεχνών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η ίδια έχει περάσει και κάποια χρόνια στο Λος Άντζελες, όπου και πηγαινοέρχεται, κάνοντας διάφορες δουλειές σε σειρές και ταινίες της αμερικάνικης βιομηχανίας. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο βρίσκεται και πάλι στη χώρα μας, αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι» και εμείς έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθούμε εκτός από τα επαγγελματικά της βήματα και τις κομψές εμφανίσεις της, μιας και η Ιωάννα είναι το τέλειο παράδειγμα του casual chic style.

Photo-by-Ioanna-Triantafyllidou-(Joanna-Fyllidou)-on-August-26-2023..jpg

Photo: Instagram/@ioannatri

Απλά καθημερινά items που συνδυάζονται επιτυχημένα με κάποια statement στοιχεία είναι τα κύρια στοιχεία της ντουλάπας της. Η ίδια προτιμά συνήθως να φοράει εύκολα και άνετα σύνολα χωρίς να λείπουν και οι εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις της. Τώρα, λοιπόν, που μπήκε ο χειμώνας εννοείται ότι η Ιωάννα έχει κάνει και τη δική της έρευνα και έχει καταλήξει σε ένα ζευγάρι μποτάκια που είναι το απόλυτο passe par tout. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Τα κόκκινα flats της Σοφίας Καρβέλα είναι το ζευγάρι που χρειάζεσαι για το μήνα των γιορτών

Τα αγαπημένα μποτάκια της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου είναι η καλύτερη επιλογή του χειμώνα.

Χειμώνας χωρίς μποτάκια δεν γίνεται να περάσει. Είναι τα πιο απαραίτητα παπούτσια που θα φορέσεις με φούστες, φορέματα και παντελόνια, οπότε αξίζουν πάντα ένα ικανοποιητικό μέρος του budget σου. Ποιο στυλ, λοιπόν, αξίζει να βάλεις φέτος στη ντουλάπα σου; H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει ήδη ξεχωρίσει τα δικά της αγαπημένα, που αν κρίνουμα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φοράει στο repeat το τελευταίο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/C0J51Oyt5ab/

Μιλάμε, φυσικά, για τα flat, μαύρα, διαχρονικά αρβυλάκια, τα οποία η ίδια έχει βάλει στην καθημερινότητά της και σε όλα τα casual chic looks της. H Ιωάννα προτίμησε το πιο κλασικό σχέδιο με τα κορδόνια και το εύκολο φερμουάρ που ανοίγει στο πλάι και αυτό είναι και το ankle boot που προτείνει για τη φετινή χειμερινή σεζόν. Είναι ένα σχέδιο που κολακεύει όλα τα πόδια και μπορείς να το φορέσεις και με φόρεμα αλλά και με παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/CzjMMY4Nb7Y/