Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στην ντουλάπα της και οι αδερφές Πρέλεβιτς έκαναν το πιο εύστοχο σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στην ντουλάπα της και οι αδερφές Πρέλεβιτς έκαναν το πιο εύστοχο σχόλιο

Οι νέες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού έφεραν τα ωραιότερα σχόλια. Oι τρυφερές ευχές της παρουσιάστριας για την ονομαστική εορτή του μπαμπά της και οι κοινές πόζες τους.

Αντίστροφα μετρά η Δούκισσα Νομικού για τα φετινά Χριστούγεννα, που όπως φαίνεται αποτελούν μια από τις αγαπημένες της γιορτές.

Η παρουσιάστρια και η οικογένειά της έχουν στολίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες αφού όπως η ίδια έχει αποκαλύψει πρόκειται για μια αγαπημένη συνήθεια που διατηρεί από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα.

Η «Dutchess» μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα

Πριν από λίγες ώρες η 37χρονη φόρεσε το πιο γιορτινό πουλόβερ της και πόζαρε στον καθρέπτη του ασανσέρ, δημοσιεύοντας μοιράστηκε αργότερα τη φωτογραφία σε Instagram-story.

Screenshot-2023-12-07-090308.png

«Look γραφείου. Χριστουγεννιάτικη διάθεση», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Oι τρυφερές ευχές της Δούκισσας Νομικού στον μπαμπά της

Την Τετάρτη (06/12) ο Νίκος Νομικός είχε την ονομαστική του εορτή και η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Η «Dutchess» δημοσίευσε μια φωτογραφία του μπαμπά της και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου μπαμπάκα!! Στην πιο καλή ψυχή και πιο τρυφερή φωνή του κόσμου».

Screenshot-2023-12-07-090314.png

Η 37χρονη έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την υπέροχη σχέση που έχει με τον αδερφό της, Νικήτα Νομικό αλλά και τους γονείς τους, Νίκο και Ούρσουλα. Η αδυναμία που τρέφει η Δούκισσα στον μπαμπά της είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναρτήσει φωτογραφίες μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

doukisa.webp

Μέσα από το blog της Dutchess Daily και στο Queen.gr η Δούκισσα Νομικού είχε μοιραστεί άγνωστες λεπτομέρειες για την viral φωτογραφία από τη στέψη της στα καλλιστεία όπου ποζάρει με τους γονείς της αναφέροντας: «Καλλιστεία. 3 Μαΐου 2007. Αυτή την ημερομηνία θα τη θυμάμαι για πάντα. Τη συγκεκριμένη στιγμή θα τη θυμάμαι για πάντα. Κλείνω τα μάτια και ταξιδεύω πίσω στο χρόνο. «Είναι το 22! Σταρ Ελλάς η Δούκισσα Νομικού», ήταν τα λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου, της τότε παρουσιάστριας του διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1. Μόλις είχα κερδίσει τον τίτλο -και το παραμυθένιο στέμμα- της Σταρ Ελλάς. Χιλιάδες κομφετί έπεφταν από ψηλά και η μουσική έπαιζε δυνατά! Το χαμόγελό μου είχε παγώσει, προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και να ακούσω τις οδηγίες της παραγωγής του διαγωνισμού. Έπρεπε να μιλήσω στις κάμερες, να βγάλω φωτογραφίες με τις υπόλοιπες κοπέλες, να κάνω δυο εξώφυλλα περιοδικών, μια τηλεοπτική συνέντευξη με την Τατιάνα Στεφανίδου μέσα σε μια λιμουζίνα, να πάω σπίτι να φτιάξω τη βαλίτσα μου για τα Μις Υφήλιος - ταξίδι 30 ημερών - και να πάω κατευθείαν στο αεροδρόμιο. Και όλα αυτά έπρεπε να γίνουν μέσα σε 3 ώρες! Είχα πάθει πανικό. Τα χέρια μου έτρεμαν, η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Έψαχνα να βρω από τη σκηνή το βλέμμα των γονιών μου για να νιώσω ασφάλεια. Στην αρχή δεν τους έβλεπα, όμως μετά, ναι. Ήταν εκεί. Συγκινημένοι και αγκαλιασμένοι. Το μόνο που ήθελα ήταν ένα τους φιλί και να χωθώ στην αγκαλιά τους. Αυτό το φιλί με ηρεμεί ακόμη. Αυτή η αγκαλιά μου θυμίζει την ουσία της ζωής. Την αλήθεια. Γιατί μόνο η αγνή και η αληθινή αγάπη είναι αυτή που μου δίνει δύναμη να συνεχίζω. Κάθε φορά που προβληματίζομαι, στεναχωριέμαι, «πέφτω», αρκεί μόνο μία κουβέντα από τους γονείς μου. Γιατί ξέρω πως είναι πάντα εδώ για μένα. Για να μου δείχνουν το νόημα της ζωής».

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για το διαφορετικό χρώμα στα μάτια της και δεν είναι η μόνη

Πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει μέσα στη ντουλάπα της με girly look που παραπέμπει σε μαθήτρια. Οι followers της εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους χαρίζοντάς της περισσότερα από 5.000 likes και εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/C0e3W14rzwd/

Τα αποθεωτικά σχόλια των αδερφών Πρέλεβιτς

Αρκετοί celebrities έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού ανάμεσά τους οι: Άννα Πρέλεβιτς, Τέα Πρέλεβιτς, Κατερίνα Καινούργιου και Ρούλα Κορομηλά.

«Wow, 20 χρονών θεά», έγραψε η Τέα Πρέλεβιτς και ακολούθησε το σχόλιο της αδερφής της, Άννας η οποία σημείωσε: «22 χρονών».

Τον Μάιο η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε τον αδερφό της Δούκισσας, Νικήτα Νομικό και έκτοτε οι δύο γυναίκες έγιναν και επίσημα οικογένεια. Η σχέση των δύο γυναικών είναι εξαιρετικά καλή και δεν είναι λίγες οι φορές που αφήνουν γλυκά σχόλια η μία στην άλλη σε αναρτήσεις στα social media.

Screenshot-2023-12-07-090344.png

Η Ρούλα Κορομηλά και η Κατερίνα Καινούργιου αρκέστηκαν με μερικά emojies σε σχήμα κόκκινης καρδιάς.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_