Μία κρυφή σχέση στη Γη της ελιάς φέρνει αναταραχή και οδηγεί έναν ακόμη γάμο στα όρια του διαζυγίου

Κατερίνα Μπούσιου
Μία κρυφή σχέση στη Γη της ελιάς φέρνει αναταραχή και οδηγεί έναν ακόμη γάμο στα όρια του διαζυγίου

Η Αριάδνη και ο Χρήστος δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα αισθήματά τους στη Γη της ελιάς. 

Φανερές και κρυφές σχέσεις στη Γη της ελιάς θα περάσουν μία μεγάλη κρίση με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και την επιστροφή με νέα επεισόδια στις 14 Ιανουαρίου. Η Αριάδνη γίνεται ξανά το κεντρικό πρόσωπο και η αιτία ένας γάμος να περάσει μία μεγάλη κρίση. Το μυστικό της δεν θα αργήσει να φανερωθεί.

Οι κρυφές συναντήσεις και οι αντιδράσεις

Η ηθοποιός Ειρήνη Τάσσου που υποδύεται την Αριάδνη στη Γη της ελιάς έχει καταφέρει ήδη, να έχει όλη την προσοχή του κοινού. Κυρίως ως κόρη του Στάθη και της Ιουλίας με την αλλοπρόσαλη μέχρι στιγμής συμπεριφορά της προς τη βιολογική της μητέρα. Δεν είναι όμως μόνο η Ιουλία, το μεγάλο ζήτημα της, αλλά και η Βασιλική (Ιφιγένεια Τζόλα) και κόρη του Στάθη η οποία δεν την έχει αποδεχθεί ως ετεροθαλή αδελφή της.

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, έχει «χτίσει» προσεκτικά τον ρόλο της Αριάδνης η οποία σε καμία περίπτωση (τουλάχιστον προς το παρόν) δεν ήρθε στη Μάνη για να φέρει ηρεμία. Ο κρυφός δεσμός της με τον Χρήστο, είναι το θέμα που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/C0fBdKcIMKF/

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ως Λυκούργος και τηλεοπτικός θείος του Χρήστου, έχει ήδη καταλάβει πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Έχει προειδοποιήσει τον ανιψιό του και θα ξαφνιαστεί ακόμη περισσότερο όταν τους δει ξαφνικά μπροστά του σε ένα κρυφό τους ραντεβού.

Τα 2 νέα δεδομένα στη Γη της ελιάς για το 2024: Η τιμωρία του Δημοσθένη και η σχέση Στάθη - Ιουλίας

Αυτά τα ραντεβού θα αυξηθούν στη συνέχεια. Ο Χρήστος αισθάνεται ωστόσο μία κρυφή ενοχή προς τη σύζυγό του Αφροδίτη αν και δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος του. Στο μέλλον θα γίνουν όμως αντιληπτοί και από τον Στάθη. Αυτό ίσως είναι καθοριστικό. Ο Χρήστος σκέφτεται πως είναι έτοιμος να ζητήσει διαζύγιο από την Αφροδίτη. Αλλά η αναποφασιστικότητά του, είναι κακός σύμβουλος σε αυτή την περίπτωση.

https://www.instagram.com/p/C0Mro3INm7K/

Αυτό ίσως ανοίξει τον δρόμο για ένα νέο ειδύλλιο, όπως ξανά σου έχω αναφέρει, μεταξύ της Αριάδνης και του Ορέστη. Όσο για το Twitter; Ήδη οι φανς αναμένουν αν η Μαρίνα τελικά «προδώσει» το μυστικό της κρυφής σχέσης και πως θα αντιδράσει ο Στάθης όταν το μάθει. Ετοιμαζόμαστε για νέο trend. Διανύουμε την εποχή των χωρισμών στη σειρά.