Η Χριστίνα Bραχάλη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι & την είδηση έκανε γνωστή η «θεία» Δανάη Λουκάκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χριστίνα Bραχάλη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι & την είδηση έκανε γνωστή η «θεία» Δανάη Λουκάκη

H αθλητικογράφος Xριστίνα Βραχάλη κρατάει επιτέλους στην αγκαλιά της την κόρη της και στο ταξίδι της εγκυμοσύνης της όλες τις οι φίλες ήταν μαζί της.

Η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια του OPAP GameTime, Χριστίνα Βραχάλη έφερε στον κόσμο την κόρη της, σύμφωνα με μια ανάρτηση που έκανε η κολλητή της φίλη, Δανάη Λουκάκη στο προφίλ της στο Instagram.

Όπως έγραψε η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες και φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Zωής Νικολαΐδου στην Ηλέκτρα της ΕΡΤ, χθες το βράδυ η μικρούλα ήταν μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς της - που ήταν μαζί με εκείνη και άλλες φίλες τους μαζί - και σήμερα απέκτησαν «ανηψιά».

1703079185387-967455529-Snapinsta.app_411055946_18404087731013165_5500053751525989306_n_1152.jpg

Παρότι, εκείνη και ο σύντροφός της δεν είναι πλέον ζευγάρι, αποφάσισαν από κοινού να φέρουν στον κόσμο και να μεγαλώσουν το παιδί τους και η σημερινή μέρα έμελλε να είναι η πιο σημαντική της ζωής τους.

Πριν από δυο βδομάδες πάντως η Χριστίνα Βραχάλη είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, γράφοντας πως έχει μπει στην τελική ευθεία για να κρατήσει στα χέρια της την κόρη της.

«Θα περιμένω για να κάνουμε μαζί, όλο το δρόμο που μου έχει απομείνει, μόνο με σένα θέλω ό,τι έχει μείνει, μόνο μαζί για όλα είμαστε ικανοί...» είχε γράψει ση λεζάντα της φωτογραφίας της η αθλητικογραφος και παρουσιάστρια, χρησιμοποιώντας τους στίχους από το τραγούδι των ΜΕΛΙSSΩΝ με τίτλο «Τζαμάικα».

https://www.instagram.com/p/C0eqvd-M0RG/

Και το όνομα αυτής «Ειρήνη»

Η Χριστίνα Βραχάλη στις 8 Δεκεμβρίου έπαιξε στο Switch της ΕΡΤ με την Ευγενία Σαμαρά και αποκάλυψε πως την κόρη της θα την λένε Ειρήνη.

«Αισθάνομαι πολύ καλά! Εντός ολίγων ημερών περιμένουμε! Είναι η Ειρήνη μου» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια αναφέροντας πως η εγκυμοσύνη της είναι το πιο «extreme sport» που έχει κάνει ποτέ. Μην ξεχνάς πως η Χριστίνα Βραχάλη ήταν για χρόνια αθλήτρια του μπάσκετ, ενώ έχει ασχοληθεί και με το beach volley αλλά και με άλλους τρόπους άθλησης, ενώ το 2021 είχε εντυπωσιάσει στο Dancing with the stars με τις χορευτικές της ικανότητες.

https://www.instagram.com/p/C0lxpr6MvgJ/

Το συγκινητικό κείμενο με το οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Η Χριστίνα Βραχάλη είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, στον 6ο μήνα, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στο blog που διατηρεί σε αθλητικό site.

«Τον Φεβρουάριο του 2023, μετά τη δολοφονική ενέργεια στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο νέων παιδιών, ήμουν ίσως στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που έχω υπάρξει τα τελευταία χρόνια… Με δάκρυα στα μάτια, και με έναν κόμπο στο στομάχι είχα γράψει με μεγάλη δυσκολία ένα κείμενο στο blog μου. Μεταξύ άλλων έλεγε: "Δεν έχω δικά μου παιδιά. Και κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω μεγάλη «ανακούφιση». Λέω ευτυχώς… Ψιθυρίζω χρόνια μέσα μου "Μα, πού να σε φέρω να ζήσεις, παιδί μου; Σε ποια χώρα; Σε ποια κοινωνία; Πώς θα σε προστατέψω, κόρη μου; Πώς θα σε προφυλάξω, γιε μου;" Κάποιους μήνες μετά η ζωή αποφάσισε. Και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Την κόρη μου. Τα συναισθήματα που έχω είναι ανάμεικτα» έγραφε στο κείμενό της, ενώ είχε προσθέσει στο τέλος:

https://www.instagram.com/p/CwwrDbCM8Ja/

Οι φίλες της είναι «ό,τι πιο σημαντικό έχει»

Η Χριστίνα Βραχάλη έχιε μιλήσει πολλές φορές για τις φίλες της και πόσο τυχερή αισθάνεται που τις έχει στη ζωή της. Για εκείνη είναι η «οικογένεια» που έχει επιλέξει να έχει και αυτός ήταν και ο λόγος που συγκινήθηκε με το baby shower που της έκαναν.

«Είναι στιγμές που νιώθω -και ΕΙΜΑΙ- ο πιο "πλούσιος" άνθρωπος στον κόσμο.
Οι φίλοι μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω. Η οικογένειά μου. Η αιτία που είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» είχε γράψει εκείνη τη βραδιά η Χριστίνα Βραχάλη μετά την έκπληξη που της έκαναν διοργανώνοντάς της το baby shower. Κι όπως είδαμε, πιο πάνω η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης της ήρθε από μία από τις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/C0O8vJeM_z_/