Στην πιο «διάφανη» φωτογραφία της η Δανάη Μπάρκα θέλησε να δώσει ένα μήνυμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην πιο «διάφανη» φωτογραφία της η Δανάη Μπάρκα θέλησε να δώσει ένα μήνυμα

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου χωρίς καθόλου μακιγιάζ και φίλτρα τα είπε «όλα» μόνο με τα μάτια της.

Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ ενεργή στα social media της κι έτσι πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της, όπως και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ταυτόχρονα, όπως και στο κλείσιμο κάθε μέρα της εκπομπής της, η Δανάη μέσα από τις αναρτήσεις της θέλει να περνάει κι ένα μήνυμα σε όσους την ακολουθούν, γι' αυτό πολλές φορές χρησιμοποιεί διάφορα αποφθέγματα.

Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος:Παρά τον χωρισμό έχουν κάτι κοινό, την αγάπη για τη βαφτιστήρα τους

Η #nomakeup φωτογραφία και το μήνυμα της Δανάης

Το ίδιο έκανε και το βράδυ της 20ης Δεκεμβρίου δημοσιεύοντας στο προφίλ της δύο φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρου, γράφοντας στην λεζάντα τους «Μέτρα τα ουράνια τόξα σου όχι τις καταιγίδες σου», θέλοντας να πει στους followers της πως μπορεί να υπάρχουν και δύσκολες στιγμές στη ζωή του καθενός - κι αυτό είναι αναπόφευκτο - αλλά μαθαίνοντας από τις δυσκολίες, θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα θετικά, ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε τη ζωή μας ένα βήμα παρακάτω τη φορά.

Αν και η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου τις περισσότερες φορές ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram χωρίς έντονο μακιγιάζ - όταν πρόκειται για λήψεις που δεν αφορούν τη δουλειά της - ή χωρίς και καθόλου αν ανατρέξουμε στις καλοκαιρινές της λήψεις, η συγκεκριμένη ανάρτηση με τα τόσο εκφραστικά και γυαλιστερά μάτια της φαίνεται πως «μίλησε» στις καρδιές όσων την ακολουθούν κι όπως θα δεις πιο κάτω τα σχόλιά τους ήταν γεμάτα αγάπη, όχι μόνο για το πόσο όμορφη είναι άβαφη αλλά και για το πόσο αληθινές είναι αυτές οι φωτογραφίες της.

Και η Βίκυ Σταυροπούλου σχολίασε την ανάρτηση της Δανάης, όπως συνηθίζει να κάνει πάντα, βάζοντας αυτή την φορά μόνο ένα emoji σε σχήμα καρδιάς, αφού οι followers της τα είπαν «όλα».

385550448_659235646372838_7175267277952205579_n.jpg

Πάντως η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! είχε κάνει ξανά μια αντίστοιχη ανάρτηση γράφοντας στους διαδικτυακούς της φίλους να συγκεντρώνονται στον «ωκεανό των θετικών πραγμάτων κι όχι σε μια λακκούβα με αρνητικά». Άλλωστε, κι η ίδια αυτό προσπαθεί να κάνει και στην ζωή της.

https://www.instagram.com/reel/CuhvYWxgD_r/

Οι πιο natural φωτογραφίες της

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, όταν η Δανάη Μπάρκα δημοσιεύει φωτογραφίες στο προφίλ της που δεν αφορούν κάποιον επαγγελματικό σκοπό προτιμάει ή ένα πιο φυσικό μακιγιάζ ή και καθόλου. Έτσι θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως ιδιαίτερα όταν ποζάρει μαζί με την μαμά της ή τους αγαπημένους της φίλους συνηθίζει να είναι χωρίς καθόλου μακιγιάζ.