Κατερίνα Καινούργιου: Τα δάκρυα, οι σπόντες με τη Δανάη Μπάρκα και στο βάθος...πρώην

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κατερίνα Καινούργιου: Τα δάκρυα, οι σπόντες με τη Δανάη Μπάρκα και στο βάθος...πρώην

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το φημολογούμενο ειδύλλιο Μπάρκα-Τσαγκρίδη και δεν δίστασε να πει όλα όσα την ενόχλησαν. Η σπάνια throwback φωτογραφία και το Instagram-story όλο νόημα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις παρουσιάστριες της Ελληνικής TV που φημίζονται για τον αυθορμητισμό τους και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση με το κοινό, που τη στηρίζει έμπρακτα σε καθημερινή βάση.

Η «KatKen» βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο του Τύπου για όλους τους λάθος λόγους μετά το ατυχές ξέσπασμά της on air κατά της Φαίης Σκορδά, το οποίο και αναγνώρισε η ίδια ως λάθος λίγα 24ωρα αργότερα.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» έβαλε οριστικό τέλος σε κάθε φημολογία περί κόντρας με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέροντας: «Δόξα τω θεώ η τηλεοπτική χρονιά πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Δεν με ενοχλεί που σχολιάζουν τις εντάσεις στην εκπομπή μου. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Ό,τι ήταν να πω, το έχω πει κι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, οπότε δεν θα μιλήσω γι’ αυτό. Μου αρέσει η αυτοαναφορικότητα στους παρουσιαστές. Με τον Λιάγκα δεν έχω ανταγωνισμό. Δεν έχω τίποτα με κανέναν».

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και τα σχόλια στο φημολογούμενο ειδύλλιο Μπάρκα-Τσαγκρίδη

Πριν λίγα 24ωρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Αρκετοί celebrities έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία βρισκόταν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη συμπρωτεύουσα την οποία και επισκέπτεται συχνά για να δει αγαπημένους της φίλους.

Μια απρόσμενη συνάντηση Μπάρκα-Τσαγκρίδη-Καινούργιου στο θέατρο και στην παράσταση «This is not Romeo & Juliet», που έγραψε και σκηνοθετεί ο Αργύρης Πανταζάρας προκάλεσε αμηχανία και τα on air σχόλια της παρουσιάστριας.

«Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά. Είδα τη Δανάη σε κάποια στιγμή από μακριά, δε χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του, «θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε», το να πετάς υπονοούμενα με κούπες και τέτοια… Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Το λέω γενικότερα. Εγώ λειτουργώ έτσι. Όταν κάποιο άνθρωποι με τους οποίους έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, σε μια άτυχη στιγμή σου, γιατί έφταιγα, σου φέρονται έτσι, δε θέλω να έχω επαφές. Αυτό. Και επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Η σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της «KatKen»

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια του ALPHA μοιράστηκε μια σπάνια throwback φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια σε Instagram-story.

1702388031269-44620721-katken1.png

Η μικρή «ΚatKen» θυμίζει έντονα την σημερινή εικόνα της παρουσιάστριας με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και το χαμόγελό της να ξεχωρίζουν.

Καινούργιου- Τσαγκρίδης- Μπάρκα: Στην ίδια θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονική

Το Instagram-story και η ευχή για το νέο έτος

Ακολούθησε μια ακόμα ανάρτηση όλο νόημα, με την ευχή της παρουσιάστριας για την καινούρια χρονιά.

1702392418927-984389275-katken2.png

«Εύχομαι τα δάκρυα που ρίξαμε το 2023 να ποτίσουν τους σπόρους που θα φυτέψουμε το 2024!!».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: katken85