Η Δανάη Μπάρκα τραγούδησε για τη Βίκυ Σταυροπούλου και o Χατζηπαναγιώτης έκανε το πιο γλυκό σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Μπάρκα τραγούδησε για τη Βίκυ Σταυροπούλου και o Χατζηπαναγιώτης έκανε το πιο γλυκό σχόλιο

Η Βίκυ Σταυροπούλου καμαρώνει την κόρη της. Το τραγούδι της Δανάης Μπάρκα, τα σχόλια και οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Η Βίκυ Σταυροπούλου συγκαταλέγεται στις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και όλοι όσοι γεννηθήκαμε στα 90s την έχουμε ταυτίσει με το ρόλο της Στέλλας από τη δημοφιλή σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου», όπου μας προσέφερε αμέτρητες ώρες γέλιου με την ερμηνεία της.

Πριν από 31 χρόνια η 54χρονη κέρδισε τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μαμάς αφού έφερε στον κόσμο την κόρη της, Δανάη Μπάρκα. Οι δυο γυναίκες έχουν μια σχέση λατρείας και δεν είναι λίγες οι φορές που η νεαρή παρουσιάστρια-ηθοποιός αναφέρεται δημόσια στη μητέρα της, με τα πιο τρυφερά λόγια.

Δανάη Μπάρκα: Θέλει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της όλο το χρόνο αλλά η μαμά της έχει άλλη ιδέα

H Βίκυ Σταυροπούλου καμαρώνει την κόρη της

Πριν από μερικές ώρες η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα video στο οποίο τραγουδά η κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» ερμήνευσε το τραγούδι «Αν» της Δήμητρας Γαλάνη και «μάγεψε» τους χρήστες του Instagram με τη βελούδινη φωνή της.

https://www.instagram.com/reel/C0xHUGLI_d0/

«Ένα τραγούδι σου αρκεί να τα αλλάξει όλα, για εμένα. Μια λέξη αρκεί από τα δυο σου χείλη, το φως να ντυθεί!!! Σε ευχαριστώ Δαναάκι που μου έφτιαξες τη διάθεση, ελπίζω να μην τσαντιστείς που το πόσταρα…», έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα κολακευτικά σχόλια

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν το post της Βίκυς Σταυροπούλου ανάμεσά τους οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Μαρία Λεκάκη.

Screenshot-2023-12-13-101750.png

«Μπράβο ρε Δανάη!!! Τόσο ταλαντούχα! Να την χαίρεσαι ρε Βικούλα μου», έγραψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ενώ ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αρκέστηκε σε τρεις κόκκινες καρδιές.

Η Δανάη Μπάρκα θεωρεί τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη δεύτερο μπαμπά της

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» έχει εξαιρετικές σχέσεις με το μπαμπά της, Νώντα, όμως μεγάλωσε στο πλευρό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη τον οποίο και θεωρεί δεύτερο πατέρα της.

«Είναι φοβερό το πόσο δυνατά μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο, ενώ μπορεί να μη σε έχει γεννήσει. Δηλαδή, ο Χρήστος δεν είναι ο βιολογικός μου μπαμπάς. Ο βιολογικός μου μπαμπάς υπάρχει, τον λατρεύω, πεθαίνω. Είναι ο Νώντας. Νιώθω όσο περνάει ο καιρός και όσο καταλαβαίνω πόσο αγαπάω τον Χρήστο... υπάρχουν στιγμές που τρομάζω», είχε πει on camera η Δανάη Μπάρκα.

Και συνέχισε: «Δεν γίνεται να έχει δημιουργηθεί ένας τέτοιος πυρήνας και να υπάρχει μεταξύ μας τέτοια αγάπη. Και είναι πολύ ωραίο αυτό να συμβαίνει και όχι μόνο για μας...».

«(Να) σε χαίρομαι!! 🧿🌟Σε χαίρομαι γιατί έχεις ένα μαγικό τρόπο να μετατρέπεις τα άσχημα σε ωραία. Σε χαίρομαι γιατί μέσα από τα αποκαΐδια σου όσες φορές έχει χρειαστεί, βρήκες πρόσφορο έδαφος και φύτεψες φως και χαρά. Σε χαίρομαι γιατί δεν γεμίζεις μόνο θέατρα τόσα χρόνια, αλλά χαρές στις καρδιές τόσων ανθρώπων που το είχαν ανάγκη και θυμάμαι σαν τώρα να μιλάς με αγνώστους -ώρες ατέλειωτες απλώς επειδή σου εμπιστεύτηκαν ένα πρόβλημα τους κι έψαχνες λύση σα να ήταν δικό σου.
Σε χαίρομαι γιατί όσο κι αν σε πληγώσει οτιδήποτε, η αγκαλιά σου δεν μαυρίζει ποτέ κι είναι πάντα το πιο λαμπερό καταφύγιο για όσους αγαπάς. Σε χαίρομαι γιατί όσα κι αν έχουμε ζήσει αυτά τα 30 χρόνια μαζί, που μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε, δεν τα άφησες ποτέ να μας αποδυναμώσουν αλλά φρόντιζες να κοιτάμε πάντα μπροστά και να τα καταφέρνουμε. Σε χαίρομαι γιατί δεν θυμίζεις σε τίποτα κανέναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο. Σε χαίρομαι γιατί δεν πτοήθηκες ποτέ, όσες φορές κι αν βρέθηκες μπροστά από ένα τεράστιο βουνό με αγωνίες & ανασφάλειες. Σε χαίρομαι γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που έκλαιγες στο σαλόνι του πρώτου μας σπιτιού που δεν είχες δωμάτιο γιατί είχε μόνο ένα και το είχες φτιάξει για μένα και άκουγα τον λυγμό σου κι εσύ νόμιζες ότι κοιμάμαι και προσπαθούσα να καταλάβω τι σε απασχολεί και παρόλα αυτά κάθε πρωί εσύ με ξυπνούσε σ με τραγούδια και χαμόγελα. Δεν ξέρω γιατί έκλαιγες τότε, δεν ξέρω γιατί αισθάνεσαι ενοχές όπως λες, δεν ξέρω γιατί κάποιες στιγμές θεωρείς ότι δεν έχεις υπάρξει "καλή» μαμά…ξέρω μόνο ότι εγώ κλαίω από ευτυχία που μεγάλωσα δίπλα σου, κοντά σου, μαζί σου. Κλαίω από χαρά που τις πιο άσχημες εμπειρίες τις ζωής μας με έχεις μάθει να τις διακωμωδώ και να κρατάω τα όμορφα. Κλαίω από ευτυχία που λέω εσένα "μαμά". Κλαίω από ευτυχία που θα λέω σε όλη μου την ζωή ότι είμαι η «κόρη της Βίκυς». Σε ευχαριστώ. Σε αγαπάω. Να σε χαίρεσαι, να σε αγαπάς και να είσαι περήφανη για σένα. Είσαι μια σπουδαία υπέροχη μαμά,ίσως η καλύτερη του κόσμου..όχι γιατί τα έκανες όλα σωστά, αλλά γιατί με αγαπάς, κι εγώ πάντα αυτό ήθελα…να με αγαπάς
», είχε γράψει πριν λίγο καιρό η 31χρονη με αφορμή τα γενέθλια της μαμάς της.

https://www.instagram.com/p/CzTAqBEssvv/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: vickystavropoulouofficial