Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος:Παρά τον χωρισμό έχουν κάτι κοινό, την αγάπη για τη βαφτιστήρα τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος:Παρά τον χωρισμό έχουν κάτι κοινό, την αγάπη για τη βαφτιστήρα τους

Η Ελένη είναι η πρώτη βαφτιστήρα της Δανάης Μπάρκα και μόλις έκλεισε τα 7, γιορτάζοντας και με την παρουσιάστρια αλλά και με τον νονό της, Πάνο Αδαμόπουλο.

Η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος υπήρξαν ζευγάρι για 8 χρόνια, ωστόσο το 2021 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Βέβαια, οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κι αυτό φαίνεται, αφού 2 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, οι δυο τους απολαμβάνουν χαρούμενοι το πάρτι της βαφτιστήρας τους, η οποία έκλεισε τα 7.

Η Δανάη Μπάρκα, μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία τους στο Instagram με την μικρή Ελένη, γράφοντας «Να σε χαιρόμαστε Ελενάκι μας», προσθέτοντας και την λέξη «νονοί» στα αγγλικά.

Λίγο νωρίτερα η ίδια είχε δημοσιεύσει και την υπέροχη ροζ τούρτα με το ουράνιο τόξο της Ελένης, γράφοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως η μικρούλα ήταν και το πρώτο της βαφτιστήρι ever.

385540737_2272388576297315_7075634078538763670_n.jpg

Οι φορές που τους έχουμε ξαναδεί μαζί

Αυτή ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Δανάη Μπάρκα απέδειξε πως με τον πρώην σύντροφό της έχουν άριστες σχέσεις. Ήταν έναν χρόνο περίπου μετά τον χωρισμό τους, όταν εκείνος εμφανίστηκε στον αέρα του «Πάμε Δανάη!» ως guest προπονητής beach volley, μιας και στο παρελθόν υπήρξε βολεϊμπολίστας.

Από την άλλη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους η Δανάη απαντώντας στο μήνυμα ενός follower που έλεγε πως είχε δει τον Πάνο Αδαμόπουλο στην Λακωνία, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους, όπου έδειχνε πως οι δυο τους είχαν μιλήσει την ίδια μέρα μέσω facetime. Με αυτόν τον τρόπο η Δανάη Μπάρκα απέδειξε πως μπορεί η ερωτική σχέση τους να τελείωσε, όμως δεν είχαν κάτι να χωρίσουν και γι' αυτό παρέμειναν φίλοι. Άλλωστε, 8 χρόνια σχέσης δεν μπορούν να διαγραφούν έτσι απλά, ειδικά αν ο χωρισμός έχει επέλθει λόγω ρουτίνας.

danai_barka.jpeg

Η σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Μελίνα Νικολαΐδη: Τα κοντά μαλλιά και η διάψευση του χωρισμού με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Πάντως η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε και πρόσφατα στην εκπομπή της στον πρώην σύντροφό της με αφορμή το πάρτι για τα 4 χρόνια λειτουργίας του γυμναστηρίου του που έκανε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη - αποκαλύπτοντας πως ήταν κολλητός του Πάνου Αδαμόπουλου. Μάλιστα, εξομολογήθηκε και μια ιστορία απ' όταν ήταν φρεσκοχωρισμένη λέγοντας στους συνεργάτες της:

«Το 2019 όταν εγώ είχα χωρίσει με τον τότε σύντροφό μου, η Δέσποινα τραγουδούσε σε ένα μαγαζί και πήγαινα συνέχεια για να πνίξω τον πόνο μου. Ήμουν συνέχεια εκεί, ήταν και η Μελίνα και συζητούσαμε για τον χωρισμό μου, ζούσα μεγάλα δράματα. Αργότερα εγώ επανασυνδέθηκα και έχουμε ζήσει με τη Δέσποινα και την Μελίνα όλο αυτό και τώρα μου φαίνεται σαν ψέμα που την ίδια περίοδο μίλαγα και με τον Αλέξανδρο και με την Μελίνα, αλλά τότε δεν γνωριζόντουσαν και τώρα τους βλέπω εδώ μαζί. Πώς τα έφερε έτσι η ζωή;».