Γη της ελιάς: Το τέλος για το 2023 είχε ερωτική διάθεση και τα πρώτα πλάνα του Tik Toker Γκλέτσου

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Το τέλος για το 2023 είχε ερωτική διάθεση και τα πρώτα πλάνα του Tik Toker Γκλέτσου

Με ένα cool επεισόδιο έκλεισε η χρονιά για τη Γη της ελιάς και με ρομαντική διάθεση για το υπερσιπ ζευγάρι του Twitter, την Ιουλία και τον Στάθη. 

Δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα το τελευταίο επεισόδιο της Γης της ελιάς για το 2023, κυρίως κάποιους τηλεθεατές που έχουν μία αγάπη στον Φίλιππο και τη Βασιλική που ετοιμάζονται για χωρισμό. Ευτυχώς που ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Αντιγόνη Κουλουκάκου κράτησαν το ενδιαφέρον με τον διαχρονικό τους έρωτα. Η έκπληξη όμως ήρθε από τον Απόστολο Γκλέτσο που έγινε πια δεινός Tik Toker.

Από το flashback ενός έρωτα στα γυρίσματα του αδυνατισμένου Γκλέτσου

Είθισται τα τελευταία επεισόδια της χρονιάς για τις τηλεοπτικές σειρές να κρατούν τόσο όσο το σασπένς του κοινού για την επόμενη χρονιά. Δεν αποτέλεσε εξαίρεση η Γη της ελιάς. Χαλαρές εξελίξεις, flashback και λίγη αγωνία στο τέλος για το αν το 2024 βρει τον Φίλιππο και τη Βασιλική χωρισμένους, επειδή η δεύτερη δεν δέχεται να αγαπήσει την ετεροθαλή αδελφή της Αριάδνη. Εντάξει, αστείος ο λόγος, αλλά οι λαϊκές σειρές αυτού του τύπου έχουν αυτές τις υπερβολές.

Η σειρά πάντως τους 4 πρώτους μήνες της 4ης σεζόν της, μένει σταθερά πρώτη στο γενικό σύνολο στην τηλεθέαση και με υψηλές επιδόσεις στο δυναμικό κοινό με σκληρό ανταγωνισμό κυρίως με τη Μάγισσα. Είναι επιτυχία, δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.

Η χθεσινή ημέρα έκλεισε με ένα flashback Στάθη - Ιουλίας και με το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ, παρά τα προβλήματα που έχουν με την Αριάδνη. Το υπερσιπ ζευγάρι ενθουσίασε το Twitter.

Για το 2024 να σου δώσω και ένα μικρό spoiler. Η υπομονή του Στάθη θα εξαντληθεί γιατί η Αριάδνη συνεχίζει να γκρινιάζει για τη μαμά Ιουλία και την αγάπη που της δείχνει εκείνος. Κυρίως, γιατί δεν κάνει και μία κίνηση να τα βρει με την άλλη του κόρη τη Βασιλική. Μία μικρή ρήξη θα βιώσουμε.

Θα βιώσουμε όμως και την μεγάλη αλλαγή του Απόστολου Γκλέτσου. Τον έχεις δει ήδη με το νέο του look από προηγούμενο άρθρο μας.

Το πρώτο πλάνο Γκερέκου - Γκλέτσου στη Γη της ελιάς και η λεπτομέρεια που όλοι παρατήρησαν

Στα γυρίσματα της σειράς που γίνονταν μέχρι χθες, τα νεαρά κορίτσια της σειράς παρέσυραν τον ανανεωμένο και αρκετά αδυνατισμένο ηθοποιό στο να συμμετέχει σε ένα από τα γνωστά σκετσάκια από το «Παρά πέντε» στο Tik Tok. Μία χαρά προσαρμόστηκε στο νέο του τηλεοπτικό περιβάλλον.

https://www.instagram.com/reel/C1HDjfZMGON/