Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε στο ΤikTok του το «δώρο» που πήρε στην Κάτια του και πολλές ζήλεψαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε στο ΤikTok του το «δώρο» που πήρε στην Κάτια του και πολλές ζήλεψαν

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το ίδιο challenge στο TikTok με την Ιωάννα Τούνη, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το δώρο που έκανε στην Κάτια Ζυγούλη για τα Χριστούγεννα.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου από το 2003, όταν γνωρίστηκαν κατά τη συνεργασία τους σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας κι από τότε την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα τέσσερα παιδιά τους, η 15χρονη Αναστασία, ο 12 ετών Αλέξανδρος, η 10χρονη Αριάδνη και ο Απόλλωνας που έκλεισε φέτος τα 7.

Στο βίντεο με τον στολισμό της οικογένειας Ρουβά ένα σχόλιο για παπούτσια στο χαλί έγινε επίκεντρο

To «δώρο» του Σάκη στην Κάτια για τα Χριστούγεννα

Ο Σάκης Ρουβάς πέρα από ο απόλυτος Έλληνας σταρ όσον αφορά τη μουσική, σιγά σιγά αρχίζει και γίνεται και ικανότατος TikToker, γι' αυτό πέρα από διάφορα στιγμιότυπα που ανεβάζει από την καθημερινότητά του με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, δημοσιεύει και βίντεο στα οποία κάνει διάφορα challenges, κάτι που απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Κάπως έτσι, έκανε κι αυτός το viral βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media, στο οποίο κάποια ή κάποιος δείχνει τι δώρο πήρε στον/την σύντροφο του. Κι αυτό δεν είναι παρά ο ίδιος του ο εαυτός και γι' αυτόν τον λόγο τυλίγεται - όποιος κάνει το συγκεκριμένο challenge - με χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα για δώρα.

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν, με πολύ χιούμορ έδειξε πως αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι αυτός το δώρο της Κάτιας Ζυγούλη και όπως είναι λογικό ένα τέτοιο δώρο πολλές fans του θα το ήθελαν. Γι' αυτό και τα σχόλια κάτω από αυτήν του την ανάρτηση «έδιναν κι έπαιρναν», ενώ τα likes του είχαν φτάσει τις 26.000 μέσα σε 4 ώρες.

Το viral video που έκανε και η Ιωάννα Τούνη

O δημοφιλής τραγουδιστής δεν έκανε μόνο αυτός το συγκεκριμένο βίντεο. Λίγες μέρες νωρίτερα και η Ιωάννα Τούνη τυλίχτηκε με χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος για να δείξει πως το «δώρο» που πήρε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι η ίδια.

Τα «δώρα» του Σάκη είναι η Κάτια και τα παιδιά τους

Πάντως πέρα από την πλάκα που έκανε ο Σάκης, η αλήθεια είναι πως για εκείνον τα παντοτινά «δώρα στη ζωή του είναι η Κάτια Ζυγούλη, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας. Γι' αυτό κι αν ρίξεις μια ματιά στα social media του θα δεις αρκετές φωτογραφίες του με την οικογένειά του και τις όμορφες στιγμές που περνούν μαζί.