«Μια Κόκκινη Γραμμή» ένωσε Θεοδωρίδου, Ρουβά και Μάστορα στο ωραιότερο live επί σκηνής

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Μια Κόκκινη Γραμμή» ένωσε Θεοδωρίδου, Ρουβά και Μάστορα στο ωραιότερο live επί σκηνής
NDP photo agency

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο και εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την απλότητά της.

Μια πολύ ωραία περίοδο της επαγγελματικής της ζωής διανύει η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία συνεχίζει για μια ακόμα σεζόν τις εμφανίσεις με τον Γιώργο Κακοσαίο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια έχει επιλέξει ένα νέο ωράριο για τα live της, το οποίο ο κόσμος έχει στηρίξει με αποτέλεσμα να δίνει από νωρίς το παρών και να διασκεδάζει με τις εκατοντάδες επιτυχίες της.

H guest εμφάνιση στο κέντρο όπου εμφανίζονται Ρουβάς-Μάστορας-Αναστασία

Πριν από λίγες ώρες η Νατάσα Θεοδωρίδου επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με τις Μέλισσες και την Αναστασία. Η καλλιτέχνης απόλαυσε το σχήμα και λίγο αργότερα βρέθηκε επί σκηνής με τους Ρουβά-Μάστορα για να τραγουδήσουν ένα από τα πολύ αγαπημένα της τραγούδια.

Οι τρεις τραγουδιστές ερμήνευσαν το «Μια Κόκκινη Γραμμή» και αποθεώθηκαν από τους θαμώνες. Τα άτομα που βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια δεν σταμάτησαν να πετούν λουλούδια και να βιντεοσκοπούν αυτή την όμορφη μουσική σύμπραξη.

natasa13.jpg

Για τη βραδινή έξοδό της η τραγουδίστρια επέλεξε τζιν παντελόνι και μαύρο τοπ, αποδεικνύοντας πόσο cool, ακομπλεξάριστη και στυλάτη είναι εκτός δουλειάς.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Αντριάνα Φουστάνου έχει γιορτή κι αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές με την αδερφή της, Κριστιάνα

Λίγες ώρες νωρίτερα η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά νέα πλάνα από το καμαρίνι της όπου τραγούδησε φορώντας ένα ultra glam φόρεμα.

https://www.instagram.com/reel/C0UwVO5rSLU/

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, τονίζοντας πως είναι υπέρ αυτών, εφόσον αυτές κάνουν κάποιον χαρούμενο αλλά δε φτάνουν στην υπερβολή και τα όρια παραμόρφωσης.

https://www.instagram.com/reel/C0B9oURIgiH/

Για τις επεμβάσεις που της χρεώνουν η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πρόσφατα στον Fipster: «Ψέμα που το δικαιολογώ όμως. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα;».

Πηγή κεντρικής: ndp