Μαρία Μπέη- Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Η ζωή μετά τη νίκη MasterChef - Οι αλλαγές και το επόμενο βήμα

Μαρία Μπέη- Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Η ζωή μετά τη νίκη MasterChef - Οι αλλαγές και το επόμενο βήμα

Λίγο πριν το MasterChef 2024, μπήκαμε στο προφίλ των δύο γυναικών που πήραν τον τίτλο και βλέπουμε τις αλλαγές στη ζωή τους. 

Η Φάρμα στο Star από το 2024 αναμένεται να δώσει σκυτάλη στο έτερο αγαπημένο project του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το MasterChef 2024! Οι auditions έχουν ήδη ξεκινήσει, χωρίς τη συμμετοχή των τριών κριτών ακόμα αλλά ήδη γνωρίζουμε τα μεγάλα δώρα που θα περιμένουν τους νικητές στις αρχές καλοκαιριού.

Κι ενώ περιμένουμε το MasterChef 8, οι μοναδικές δύο γυναίκες που έχουν σηκώσει την κούπα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η Μαρία Μπέη έχουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή και την εμφάνισή τους.

Μαρία Μπέη:

Η Μαρία, η νικήτρια της προηγούμενης σεζόν, έχει επιστρέψει δυναμικά στις νέες συνεργασίες στο Inastagram, έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της σε ένα ζεστό καστανό με μεγαλύτερο μήκος και η φιγούρα της είναι πιο λεπτή και fit.

https://www.instagram.com/p/CztWATON7qx/

Σε συνέντευξή της στο Queen.gr η Μαρία Μπέη, μετά το τέλος του MasterChef 7 πείχε δηλώσει όσον αφορά το παιχνίδι και την εξωτερική της εμφάνιση: «Η μοναδική στιγμή που πραγματικά λύγισα και στεναχωρήθηκα πολύ, ήταν με το bullying που δέχθηκα για την εμφάνισή μου, για την ψεύτικη βλεφαρίδα και το eyeliner. Ήταν σεξιστικά και υπερβολικά τα σχόλια από κάποιους παίκτες. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες», είχε πει η Μαρία και τόνισε άλλη φορά στις followers της:

«Κορίτσια ξέρω ότι πολλές εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με την εμφάνισή σας, αλλά μια μέρα θα τα αφήσετε πίσω...αρκεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι. Όλες είμαστε μοναδικές».

Η εμφάνιση της Master Chef Μαρίας Μπέη στον γάμο της κολλητής της θύμισε παραμύθι

Πάντως, από το 2020, που την γνωρίσαμε μέχρι σήμερα, η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας είναι εντυπωσιακή:

Μαργαρίτα Νικολαΐδη:

Η Μαργαρίτα πέρασε τη σεζόν του καλοκαιριού στη Σαντορίνη και τον Οκτώβριο έκλεισε τα 30! Μαζί της πάντα ο αγαπημένος της Χρήστος Καλομοίρης, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CyD4FfGovs7/

Το σχόλιο μάλιστα, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του μέντορα της Μαργαρίτας προς τον Χρήστο, ήταν άκρως χιουμοριστικό και απαιτεί ούτε λίγο, ούτε πολύ, τον γάμο του ζευγαριού.

margarita1.jpg

«Χρόνια πολλάκαι χαρούμενα Μαργαριτάρι μας, Χρήστο άσε τα χαμογελάκια και δώσε μας ημερομηνία», είχε γράψει ο σεφ Κουτσόπουλος, και η Μαργαρίτα είπε:«Σεφ σε ευχαριστώ, πες τα»!

Για την αλλαγή στη ζωή της μετά το MasterChef, η Μαργαρίτα είχε πει στο Queeng.gr

«Πέρασαν δύο χρόνια ε; Άλλαξε η ζωή μου εννοείται. Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν εκτός κουζίνας γιατί ήθελα να δω πώς θα προχωρήσω. Τώρα που μπήκα ξανά σε κουζίνα εστιατορίου, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο τίτλος με βοήθησε πολύ και οικονομικά και γενικά. Υπήρξε ένα μεγάλο μπαμ στην αρχή και ήθελα να το ζήσω. Έζησα και την αναγνωσιμότητα και σίγουρα δεν σου συμβαίνει κάθε μέρα να παίρνεις έναν τέτοιο τίτλο. Κατάλαβα όμως πως θέλω να μπω στην κουζίνα πάλι γιατί είναι ωραίες οι διακρίσεις, τα μπαλόνια και οι πανηγυρισμοί αλλά η επιστροφή στην κουζίνα είναι πιο σημαντική.

Θυμάμαι τα πάντα από το MasterChef, θυμάμαι και τις δοκιμασίες του τελικού, ήταν η μόνη φορά στο παιχνίδι που είχα άγχος. Δεν αγχώθηκα στην αποχώρησή μου αλλά αγχώθηκα στον τελικό και δεν τον έζησα έτσι ακριβώς όπως ήθελα».

Έρχεται το νέο MasterChef:

Πολλά είχαν ακουστεί για την επιστροφή του MasterChef σε μια λογική All Star αλλά φαίνεται πως το σχέδιο δεν θα υλοποιηθεί έτσι ακριβώς. Κανείς δεν ξέρει αν θα έχουμε τις περσινές αναμετρήσεις νέων και παλιών παικτών, το σίγουρο είναι ένα μόνο: τα πολύ μεγάλα έπαθλα που περιμένουν τους φιναλίστ.

https://www.instagram.com/reel/CzWIVbKshND/

«Στο MasterChef 2024 τα έπαθλα είναι μεγαλύτερα και είναι για πολλούς!
Για τον 1ο: 70.000€ και εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000€
Για τον 2ο: 30.000€ και στη διάρκεια του παιχνιδιού: ακόμα 30.000€», ανέφερε χαρακτηριστικά ο λογαριασμός του MasterChef στο Instagram!