Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μία νέα αλλαγή στα μαλλιά της με την κόρη της να την «αντιγράφει»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μία νέα αλλαγή στα μαλλιά της με την κόρη της να την «αντιγράφει»

Οι κόρες της Πηνελόπης Αναστασοπούλου έχουν κληρονομήσει τον ροκ χαρακτήρα της μαμάς τους, γι' αυτό και η μικρή της κόρη έκανε μεγάλες ροζ κοτσίδες στα μαλλιά της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν είναι μόνο μια «mama who sings fire» (σ.σ έτσι λέγεται το συγκρότημα στο οποίο τραγουδάει και σημαίνει «η μαμά τραγουδάει φωτιά») είναι και μια μαμά που είναι πολύ περήφανη για τις δύο της κόρες, την 7χρονη Λυδία και την 5 ετών Ηλέκτρα που απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο.

Όπως θα δεις από τα διάφορα στιγμιότυπα που δημοσιεύει κατά καιρούς στο προφίλ της στο Instagram, οι κόρες της φαίνεται να έχουν το ίδιο rock στυλ με εκείνη σε σημείο που πολλές φορές θα έλεγε κανείς πως είναι η mini εκδοχή της.

https://www.instagram.com/p/CpNMpyCMDGy/

Κάπως έτσι η Ηλέκτρα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να είναι μαζί με τη μαμά της που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Η ποντικοπαγίδα» και με την ευκαιρία, όπως έκανε η μαμά της μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, έκανε κι αυτή.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε αποφάσισε να αφήσει μετά από καιρό τα μαλλιά της αρκετά κοντά, λίγο κάτω από το ύψος των αυτιών της, ενώ αντίθετα η Ηλέκτρα πρόσθεσε χρωματιστές μακριές τούφες κι έκανε τα πιο ωραία ροζ μακριά κοτσιδάκια.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν φοβάται τις αλλαγές στα μαλλιά της, γι' αυτό την έχουμε δει κατά καιρούς να έχει από μακριά ίσια μαλλιά μέχρι ράστα αλλά και κοντά α λα garcon, όπως θα δεις και στην gallery που ακολουθεί, με την ίδια να τα υποστηρίζει όλα εξίσου καλά με το μοναδικό δικό της στυλ. Το ίδιο ισχύει και για τις αποχρώσεις που έχει επιλέξει κατά καιρούς μιας και δεν ήταν πάντα ξανθιά. Την έχουμε δει και με πιο καστανές αποχρώσεις και με κόκκινα αλλά και ροζ μαλλιά.

Σε συνέντευξή της πάντως το 2021 η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον λόγο που έκοψε ξαφνικά και εντελώς α λα garcon τα μαλλιά της - ένα χτένισμα που υιοθέτησε σχεδόν για 2 χρόνια - ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον covid-19.

«Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CRQyEBrMupU/