Στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου η Βάσω Λασκαράκη είναι η καλύτερη νονά και φίλη εδώ και 14 χρόνια

Κατερίνα Μπούσιου
Στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου η Βάσω Λασκαράκη είναι η καλύτερη νονά και φίλη εδώ και 14 χρόνια

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Βάσως Λασκαράκη με τον βαφτισιμιό της Μάξιμο και γιο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει παραδεχτεί και στο παρελθόν ότι οι φίλοι της και οι φίλες της είναι λίγοι στον αριθμό αλλά πολύτιμοι. Πρώτη από όλους η κουμπάρα της Αθηνά Οικονομάκου με την οποία είναι φίλη εδώ και 14 χρόνια και η πρώτη γνωριμία τους, (και αυτό λίγοι το γνωρίζουν) έχει σχέση με την κόρη Εύα. Η Βάσω βρίσκει πάντα αφορμές να ανταποδίδει την αγάπη και την αφοσίωση στη φίλη της. Κυρίως γιατί εκτός από φίλες είναι και κουμπάρες.

Η αναμέτρηση με τον Μάξιμο

Η Βάσω Λασκαράκη όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Οκ, γνωρίστηκε με την Αθηνά Οικονομάκου, όταν η δεύτερη αντικατέστησε την πρώτη το 2009 στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Το άνθος του κακού». Η ηθοποιός δεν μπορούσε να ακολουθήσει την μεγάλη περιοδεία της παράστασης σε όλη την Ελλάδα, λόγω των γυρισμάτων στη σειρά «Η Πολυκατοικία».

https://www.instagram.com/p/ChnpPNdtZyb/

Αλλά φάνηκε πως είναι καρμικό να δέσουν στη συνέχεια ως φίλες: «Αργότερα, πήγα και τους είδα στη Θεσσαλονίκη, όπου μιλήσαμε περισσότερο με την Αθηνά, πήγαμε για ποτό και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Εκεί που πολλοί θα μιλούσαν για ίντριγκα, καθώς η Αθηνά με αντικατέστησε, εμείς γίναμε φίλες και την επόμενη χρονιά παίξαμε μαζί στα «Κλεμμένα όνειρα», όπου για 1,5 χρόνο ήμασταν συνέχεια μαζί. Εκείνη κατάλαβε πρώτη πως ήμουν έγκυος και αναγκάστηκα να φύγω όταν ήμουν 5 μηνών».

Αθηνά Οικονομάκου: «Η πιο σημαντική επιλογή της ζωής μου ήταν η ψυχοθεραπεία, τώρα νιώθω ελεύθερη»

https://www.instagram.com/p/C1K3pnZNvN5/

Από αντίζηλες στη σειρά, οι δύο τους έγιναν κολλητές και μάλιστα αυτή η φιλία επισφραγίστηκε με μία κουμπαριά, αφού η Βάσω έχει βαφτίσει το πρώτο παιδί της Αθηνάς, τον Μάξιμο. Και δεν είναι απλά τυπική ως νονά στα καθήκοντα και στις επισκέψεις της, αλλά έχει μία ουσιαστική σχέση με τον μικρό. Το είδαμε και σήμερα, όπου νονά και βαφτισιμιός άρχισαν να παίζουν ποδόσφαιρο στο δωμάτιό του. Ο Μάξιμος ήταν πολύ χαρούμενος και αυτό φάνηκε και από τις...φωνητικές του αντιδράσεις.

Πριν χρησιμοποίησα τη λέξη καρμική συνάντηση. Φάνηκε αυτό και από φέτος, καθώς και οι δυο έκαναν τηλεοπτικό comeback. Η μεν Βάσω τόλμησε και το πρώτο της βήμα ως παρουσιάστρια με την εκπομπή «Break» στον ΣΚΑΙ, ενώ η Αθηνά μετά από αρκετά χρόνια, πρωταγωνιστεί σε σειρά. Ως η Κάτια στο «Πρώτος από εμάς» στον ΑΝΤ1.