Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας: Στην Κουρσεβέλ για σκι - Οι πόζες στο λευκό τοπίο

Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας: Στην Κουρσεβέλ για σκι - Οι πόζες στο λευκό τοπίο

Χειμώνα- καλοκαίρι, τα ταξίδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικογένεια Χρουσαλά - Πατίτσα.

Έχοντας κλείσει πια τα 40, σε εκείνο το επικό πάρτι στο Κάιρο πριν εννιά μήνες, που άφησε εποχή, η Μαριέττα Χρουσαλά δεν φοβάται να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου και να δείξει πόσο καλά περνάει.

Επιστροφή στις Άλπεις:

Η Μαριέττα, με τον αγαπημένο της Λέοντα Πατίτσα επέστρεψαν στο χειμερινό θέρετρο Κουρσεβέλ.

Η Χρουσαλά που αγαπά τα ταξίδια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στο χιονισμένο τοπίο και stories μοιράστηκε και ο σύζυγος της Μαριέττας.

https://www.instagram.com/p/C1NFO2vNxcH/

Το ζευγάρι μοιάζει πολύ στην αγάπη του να ταξιδεύει με αλλά και χωρίς τα τρία παιδιά του και η Χρουσαλά είχε πει για την ομοιότητα αυτή:

«Μοιάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες. Ξεδιπλωνόμαστε παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δύο ακάλεστοι».

Η γνωριμία Μαριέττας- Λέοντα:

«Η πρώτη γνωριμία έγινε σε ένα Fashion Week στο Ζάππειο. Με είδε εκεί, στο τέλος της επίδειξης ήρθε και μου μίλησε, δεν ήξερε καν ποια είμαι. Μιλήσαμε λίγο, αλλά μέχρι εκεί. Μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε σε ένα πάρτι όπου πήγαμε ακάλεστοι και οι δυο. Ήρθε πάλι και μου μίλησε, στην αρχή δεν κατάλαβα ποιος ήταν, μου το θύμισε εκείνος. Μιλήσαμε λίγο, χορέψαμε, μετά τηλέφωνα και καταλαβαίνεις» ,είχε πει η Μαριέττα ενώ είχε αποκαλύψει και την γκάφα με την πρόταση γάμου στη Βενετία.

«Ήθελα πολύ να πάω στη Βενετία. Εγώ τότε είχα το πρωινό, φύγαμε μετά την εκπομπή, μπήκαμε στη γόνδολα να κάνουμε τη βόλτα, κάποια στιγμή του λέει ο γονδολιέρης κύριε, φτάνουμε σε πέντε λεπτά, το ήξερε. Εγώ χαμπάρι δεν είχα πάρει. Μου έκανε πρόταση γάμου, εγώ άρχισα να κλαίω και, επειδή έκλαιγα, το ναι που είπα ο γονδολιέρης το άκουσε ως no και τρόμαξε, αντέδρασε. Ο άντρας μου όμως το κατάλαβε», είχε αποκαλύψει η Χρουσαλά.

Αφού πήγε στο ίδιο πάρτι με τον DiCaprio, η Μαριέττα Χρουσαλά είδε και αγώνα NBA με τον σύζυγό της