Η Κλέλια Ανδριολάτου βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να δώσει χρώμα στο minimal σπίτι της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κλέλια Ανδριολάτου βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να δώσει χρώμα στο minimal σπίτι της
https://www.instagram.com/klelia_andriolatou/

Κι ενώ όλοι περιμένουν εναγωνίως τον 2ο κύκλο του Maestro, η Κλέλια Ανδριολάτου έδειξε στο Instagram της τις πιο χρωματιστές γωνιές του minimal σπιτιού της.

Μπορεί να τελείωσαν τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο του Maestro, όπως ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου ο Γιώργος Μπένος - ή αλλιώς Σπύρος - όμως η Κλέλια Ανδριολάτου καθόλου δεν επαναπαύεται, γι' αυτό και συμμετέχει αυτή τη σεζόν στην θεατρική παράσταση «Ο Εραστής» μαζί με τον Πάνο Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, μετά από μια κουραστική μέρα η Κλέλια Ανδριολάτου χαλαρώνει στο minimal σπίτι της είτε χουζουρεύοντας για λίγο παραπάνω στο κρεβάτι της, όπως μάς έχει δείξει μέσα από τα Instagram stories της είτε κάνοντας γυμναστική στο σαλόνι της.

Όπως θα είδες η Κλέλια Ανδριολάτου, στο σαλόνι της έχει πάρα πολλά βάζα με λουλούδια και γλάστρες, άλλες πιο μικρές κι άλλες πιο μεγάλες, σαν αυτή που βρίσκεται κοντά στην βιβλιοθήκη της και έχει μέσα μια λεμονιά.

Αυτός είναι κι ένας ιδανικός τρόπος για να δώσει κάποιος χρώμα στο σπίτι του χωρίς να χρειαστεί να βάψει κάποιον τοίχο ή να πάρει κάποιο έξτρα χρωματιστό έπιπλο. Κάπως έτσι κι η Κλέλια Ανδριολάτου έχει αναβαθμίσει την διακόσμηση του σπιτιού της, το οποίο εκτός από τον γκρι καναπέ, τα χαλιά και κάποια ξύλινα βοηθητικά έπιπλα (σ.σ τραπεζάκι σαλονιού, κομοδίνα) σε καφέ απόχρωση, χαρακτηρίζεται από λευκά έπιπλα και τοίχους και αντίστοιχα υφάσματα, όχι μόνο όσον αφορά το σαλόνι της αλλά και το υπνοδωμάτιό της.

Αν ρίξεις δε μια καλύτερη ματιά θα δεις πως η ίδια δεν προβληματίζεται στο τι χρώμα λουλούδια θα βάλει στα βάζα της, με τις διάφορες αποχρώσεις και τα είδη λουλουδιών να κάνουν το σαλόνι της να μοιάζει με έναν μικρό ολάνθιστο κήπο.

Μαζί με τα λουλούδια - που πέρα από τη διακόσμηση ενισχύουν και τη διάθεση της - η Κλέλια Ανδριολάτου έχει σε διάφορες γωνιές του σπιτιού της μικρά ή μεγάλα κάδρα που απεικονίζουν την ίδια και ίσως πρόκειται για δώρα που της έχουν κάνει.