Αθηνά Οικονομάκου, Κλέλια Ανδριολάτου, Βάσια Κωσταρά: 3 celebrities που τόλμησαν το no pants trend

Αθηνά Οικονομάκου, Κλέλια Ανδριολάτου, Βάσια Κωσταρά: 3 celebrities που τόλμησαν το no pants trend

Είναι οι πιο ανατρεπτικές Ελληνίδες fashionistas. 

Όσες παρακολουθούμε τα fashion weeks σίγουρα θεωρήσαμε κάπως προκλητικό το show του οίκου Miu Miu, όπου είδαμε για πρώτη φορά σε ένα ολοκληρωμένο concept το no pants trend. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η μόδα μας θέλει να βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς παντελόνι, αλλά και όχι ακριβώς. Μιλάμε για τα πολύ-πολύ κοντά αυτά σορτσάκια που είδες στο catwalk και ενώ δεν πιστευάμε ότι θα μπορούσαν ποτέ να φορεθούν κανονικά, το street style έρχεται να μας διαψεύσει, αφού μέσα σε λίγους μήνες τα είδαμε ξαφνικά παντού. Αλλά θα τολμούσε να τα φορέσει κάποιος και στην Ελλάδα;

Miu-Miu-F23-008.jpg

Miu Miy Fall/Winter 23

Φυσικά και θα τολμούσε. Και αυτές οι τολμηρές Ελληνίδες celebrities είναι φυσικά τρεις κυρίες που ασχολούνται με τη μόδα. Η Αθηνά Οικονομάκου, η Κλέλια Ανδριολάτου και η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά ήταν από τις πρώτες που τις είδαμε με ένα no pants look και η αλήθεια είναι ότι ήταν όλες τους υπέροχες. Σε βραδινό και casual chic styling μας έδωσαν έμπνευση για ένα ιδιαίτερο look που θα μποορύσαμε να δοκιμάσουμε μέσα στις γιορτές και τις μέρες που έρχονται.

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish γούρια του 2024 για να εγκαινιάσουμε μια χρονιά γεμάτη λάμψη και τύχη

No pants αλά ελληνικά!

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να αναδείξει το συγκεκριμένο trend με μία total black επιλογή. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα διάφανο top με λεπτομέρεια στο στήθος, ένα cropped, fluffy σακάκι, μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνα, platformed μποτάκια.

Μπορεί να επέλεξε το total black, αλλά έδωσε το glam χαρακτήρα που ήθελε με τις λεπτομέρειες και τα μοτίβα όλων των items.

nopantstrends_celebrity-(4).jpg

Aπό την άλλη έχουμε τη Βάσια Κωσταρά, που κυκλοφόρησε αυτά τα πολύ κοντά σορτσάκια στη συλλογή της και η ίδια φόρεσε την knitted, γκρι εκδοχή τους στο πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο μαζί με ένα ασορτί, γκρι ζιβάγκο και ένα ultra maxi καμηλό παλτό.

nopantstrends_celebrity-(2).jpg
https://www.instagram.com/p/C0Z3QrDLgoW/

Και η Κλέλια Ανδριολάτου που ήταν μαζί με τη Βάσια Κωσταρά στο ίδιο ταξίδι, αφού οι δυο τους είναι στενές φίλες, φόρεσε το ίδιο μικροσκοπικό σορτσάκι με μία sparkle μπλούζα και μία εντυπωσιακή pastel γούνα. Το καλσόν σε ένα τέτοιο look είναι απαραίτητο.

nopantstrends_celebrity-(1).jpg