Η Ολίβια περπατάει και είναι έτοιμη για βόλτα: Η Μαίρη Συνατσάκη καμαρώνει την κόρη της

Η Ολίβια περπατάει και είναι έτοιμη για βόλτα: Η Μαίρη Συνατσάκη καμαρώνει την κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που μετακόμισε για μια ακόμα φορά.

Η μικρή Ολίβια Στρατή έγινε ενός έτους πριν δύο εβδομάδες, μετατρέποντας τον Δεκέμβριο στον πιο αγαπημένο μήνα της Μαίρης Συνατσάκη.

https://www.instagram.com/p/C1PR-f6MYSf/

Η ενός έτους Ολίβια, όχι μόνο περπατάει, αλλά είναι έτοιμη για βόλτα! Τούτο μας έδειξε η μαμά Μαίρη στο νέο της ποστ με πρωταγωνίστρια την κόρη της και μια τσάντα! Βλέπεις, η Ολίβια, αποφάσισε να βγει βόλτα και τα σχόλια του κόσμου είπαν την αλήθεια! Η Ολίβια είναι τυπάρα έγραφε μια φαν, μήπως να πάει να δει τον μπαμπά της στο Παλλάς, είπε μια άλλη, ο Fipster αποτρελάθηκε με την πόζα και ο School Marious αντέδρασε με χιούμορ.

https://www.instagram.com/reel/C0e1Tierc7p/

Η νέα μετακόμιση:

Μιλώντας για τη νέα μετακόμιση σπιτιού στην οποία προχώρησε, η Συνατσάκη εξήγησε γιατί ποιον λόγο ακριβώς πήρε την απόφαση αυτή:

«Στη φάση αυτή ήμασταν πάρα πολύ μακριά από την οικογένεια, τους φίλους και τους περισσότερους ανθρώπους που μπορούσαν να μας βοηθήσουν σε αυτή τη φάση με την Ολίβια.

Έχετε καταλάβει πως δεν έουμε εξωτερική βοήθεια, κάποιον άνθρωπο που να μην ανήκει στην οικογένεια, στον στενό μας κύκλο, για βοήθεια στο κομμάτι του παιδιού. Κι όσο μεγαλώνει αυξάνονται οι ανάγκες και εμείς δεν αισθανόμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε το κομμάτι αυτό με κάποιον που δεν είναι συγγενής της, κοντινός μας φίλος, οπότε χρειάστηκε να κατέβουμε πιο κοντά στις οικογένειες και στις δουλειές.

Όταν το βρήκαμε αυτό το σπίτι μας άρεσε αλλά δεν είχαμε στο μυαλό μας πως θα μας νοιάζει πόσο γρήγορα θα γυρίσουμε σπίτι. Τώρα μας νοιάζουν τα πεζοδρόμια για να χωράει το καρότσι, οι δραστηριότητες για τη μικρή», είπε η Μαίρη χαρακτηριστικά.

H Μαίρη πάντα, μιλάει για τις επιλογές που κάνει στην ανατροφή της κόρης της, και είχε δικαιολογήσει και το μοντεσοριανό κρεβάτι που είχε πάρει για τη μικρή τονίζοντας:

«Το δικό μας το παιδί, η προσωπικότητά του κι έτσι όπως την ζήσαμε, φάνηκε να της ταιριάζει αυτή η ανεξαρτησία και να έχει τον χώρο της έτσι διαμορφωμένο που να είναι απολύτως ένα «ναι δεν πειράζει τίποτα να ακουμπήσεις εδώ..ναι..ναι εκεί, πήγαινε εκεί...». Ένας χώρος που να μην έχει «όχι» και «μη». Είναι έτσι διαμορφωμένο το δωμάτιό της που να είναι παντού «ναι πήγαινε, ακούμπα, πιάσε...». Αυτός ήταν ο στόχος» είχε αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη.