Στο νέο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν η Ολίβια Στρατή και η γάτα της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο νέο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν η Ολίβια Στρατή και η γάτα της

Η Μαίρη Συνατσάκη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νέο της σπίτι. Τα πλάνα από την καινούρια κατοικία της παρουσιάστριας και οι τρυφερές φωτογραφίες με την 1 έτους Ολίβια.

Τα ομορφότερα Χριστούγεννα αναμένεται να περάσει φέτος η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή και την 1 έτους κόρη τους.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι πρόκειται να μετακομίσει σε νέο σπίτι και εξήγησε αναλυτικά τους λόγους πίσω από αυτή την απόφαση στο κανάλι της στο Υοutube.

«Πρέπει να είμαστε πιο κοντά με τον κόσμο μας, δεν βγαίνει αλλιώς. Οπότε θα πάμε να είμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, να μην είμαστε τόσο απομακρυσμένοι», εξήγησε πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη για την απόφαση να μετακομίσει σε νέο σπίτι.

H Μαίρη Συνατσάκη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

H «Mairiboo» ολοκλήρωσε σταδιακά τη διαδικασία της μετακόμισης και μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε τα πρώτα πλάνα από το χώρο που στεγάζει την οικογενειακή της ευτυχία. Η τετράποδη φίλη του ζευγαριού κάνει ανενόχλητη τις βόλτες της στο σπίτι και πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας.

Τον Οκτώβριο η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε σε Instagram-story μια φωτογραφία της αγαπημένης της γάτας και αποκάλυψε πως οι διαδικτυακοί της φίλοι αναρωτιούνται έντονα το τελευταίο διάστημα αν η τετράποδη φίλη της οικογένειας παραμένει ακόμη στο σπίτι.

gata.webp

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με girly διάθεση καθώς επέλεξε αστέρι σε ροζ χρώμα.

«Πότε πέρασε 1 χρόνος;» αναρωτιέται η Μαίρη Συνατσάκη ενώ η Ολίβια γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια

Η αλλαγή περιβάλλοντος συνδυάστηκε με μια ένα ακόμα χαρμόσυνο γεγονός καθώς πριν λίγες ημέρες η κόρη του ζευγαριού γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια.

https://www.instagram.com/reel/C0kNcn5r5XR/

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα νέα πλάνα από το καινούριο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη.

Tα πρώτα γενέθλια της Ολίβιας Στρατή

Πριν λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα στις 5 Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της μονάκριβης κόρης τους μαζί με τη μέλλουσα νονά της μικρής, Ντορέττα Παπαδημητρίου, και αγαπημένους φίλους.

Η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε αγκαλιά με την 1 έτους Ολίβια και την κολλητή της φίλη, Ντορέττα (Παπαδημητρίου). Στο ίδιο post η 38χρονη μας έδειξε την πρώτη τούρτα της κορούλας της η οποία είχε ένα μικρό ουράνιο τόξο και την επιγραφή «one».

https://www.instagram.com/p/C0hbJwur2zC/

«Οι ευχές σας, τα μηνύματα σας, ο τρόπος που συνεχίζετε να δημιουργείτε όλοι σας ένα πέπλο τρυφερότητας σαν προστασία για την μικρουλένια μας… το ευχαριστώ είναι ελάχιστο μπροστά στην αγάπη αλλά, σας ευχαριστώ!», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: mairiboo