Η Μαίρη Συνατσάκη ορκίζεται στο nude manicure -5 nail arts για να υιοθετήσεις μία πιο spakle εκδοχή

Το nude manicure είναι πάντα επίκαιρο, δεν έχει εποχή! Μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις και για κάθε περίσταση.

Το nude manicure είναι ένα all time classic χρώμα που κάνει τα νύχια να φαίνονται συνεχώς καθαρά και περιποιημένα. Οι nude και ουδέτερες αποχρώσεις έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε μήκος και σχήμα νυχιού. Ακόμα κι αν έχεις κοντά νύχια το nude manicure, μπορεί να σου χαρίσει ένα chic αποτέλεσμα.

Αστερόσκονη και glitter! 6 manicure που θα σε βάλουν σε εορταστικό mood

https://www.instagram.com/p/Co-Yt-iLBNl/

Η Μαίρη είναι είναι λάτρης της clean girl αισθητικής

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις celebrities που μας αρέσει να παρακολουθούμε στο Instagram. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ δεν φοβάται να τοποθετηθεί και να πει την προσωπική της άποψη σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα. Παρόλα αυτά, η Μαίρη πολλές φορές μας δείχνει fashion & beauty tips τα οποία γίνονται αμέσως viral. Είναι λάτρης της μίνιμαλ αισθητικής και στην καθημερινότητά της της αρέσουν οι φυσικές αποχρώσεις τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο μανικιούρ της. Τα χρώματα που επιλέγει στο manicure είναι πάντα κλασικά και διακριτικά.

370258426_888254586193557_265198181368141366_n.jpg

@mairiboo

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, παρατηρήσαμε ότι το αγαπημένο nail art της Μαίρης είναι τα nude nails! Η Μαίρη Συνατσάκη, προτιμάει την απόλυτη μονοχρωμία στα νύχια της. Τις περισσότερες φορές τα έχει σε αμυγδαλωτό σχήμα, που κάνει τα δάχτυλά της να μοιάζουν πιο μακριά, λεπτά και κομψά. Το nude manicure είναι πάντα επίκαιρο, δεν έχει εποχή! Μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις και για κάθε περίσταση. Ναι, είναι ιδανικό να χαρίσει την λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στα festive looks. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις από πάνω ένα βερνίκι με glitter και θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/Cz7C5qML4Lp/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά nail arts που θα χαρίσουν στο κλασικό nude βερνίκι σου μία έξτρα λάμψη. Ρίξε μία ματιά...