Στο hot post του Γρηγόρη Μόργκαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε όπως μόνο αυτή ξέρει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο hot post του Γρηγόρη Μόργκαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε όπως μόνο αυτή ξέρει

Μπορεί ακόμα να μην έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους, όμως οι μικρές διακριτικές κινήσεις τους δείχνουν πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά γι' αυτήν. Η ίδια φέτος πέρα από τις εταιρείες με ρούχα που έχει, συμμετέχει και στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού με τίτλο Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Από την άλλη, η σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση αυτή ούτε και την έχουν διαψεύσει βέβαια. Από την άλλη, οι αναρτήσεις στα social media τους από τους ίδιους προορισμούς, τα διακριτικά tags σε κοινές φωτογραφίες με φίλους τους αλλά και τα σχόλια με emoji που κάνει ο ένας στον άλλο είναι η απόδειξη πως η σχέση τους μάλλον είναι παραπάνω από φιλική.

https://www.instagram.com/p/Cz8g1qvMNsT/

Μάλιστα, ενώ μέχρι τώρα ο Γρηγόρης Μόργκαν ήταν αυτός που σχολίαζε διακριτικά με emojis τις αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, πλέον και η ίδια έχει αρχίσει να «λύνεται» και να σχολιάζει τις δικές του φωτογραφίες.

Όπως έγινε για παράδειγμα στην φωτογραφία που εκείνος ποζάρει σαν άλλος «Ποσειδώνας» σύμφωνα με τα σχόλια των followers του, με τους κοιλιακούς του να είναι ακάλυπτοι μετά από rafting που έκανε στον Βοϊδομάτη - ένα ταξίδι το οποίο είχε κάνει μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον φίλο τους Κώστα Κοκκινάκη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι ο Γρηγόρης Μόργκαν αγαπούν τα ταξίδια αλλά έχουν κι άλλο ένα κοινό

https://www.instagram.com/p/C0i_q03smgV/

Σε αυτό το post η Ευρυδίκη σχολίασε βάζοντας ένα emoji σε σχήμα βόμβας που εκρύγνειται κι εκείνος της απάντησε με ένα emoji σε σχήμα φωτιάς.

Screenshot-(857).png

Ο Γρηγόρης Μόργκαν και ο φίλος που έκανε μέσω της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Δεν είναι μόνο τα μηνύματα που ανταλλάσσουν κάτω από τις αναρτήσεις τους που δείχνουν ότι το πράγμα μάλλον γίνεται πιο επίσημο όσον αφορά τη σχέση τους. Είναι και το ότι τον Νοέμβριο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε μαζί της τον Γρηγόρη Μόργκαν στα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα που ήταν καλεσμένη, γνωρίζοντάς τον ουσιαστικά σε φίλους και γνωστούς της από την δουλειά της.

Η αποκάλυψη αρχικά ήρθε από τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανέφερε πως εκείνη πήγε στο πάρτι συνοδευόμενη από κάποιον, ενώ στη συνέχεια ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram του από εκείνη τη βραδιά, γράφοντας: «Ο νέος μου κολλητός».

395102206_1284231026305266_5523651465105156220_n.jpeg

Η αλήθεια είναι πως όταν ο σύντροφός σου σε συστήνει σε φίλους και συνεργάτες το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται πιο επίσημο, προχωρώντας από το στάδιο του «απλά βγαίνουμε» στο «θέλω να μοιραστούμε τα πάντα για τη ζωή ο ένας του άλλου». Και βέβαια, αυτό είναι το πιο ωραίο κομμάτι σε μια σχέση.

Πάντως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπορεί να είχε αναφέρει σε διάφορες συνεντεύξεις της μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της πως δεν θέλει να προβάλλει την προσωπική της ζωή αλλά να κρατάει τις πιο προσωπικές της στιγμές ιδιωτικές, ωστόσο η σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν την έχει κάνει να χαλαρώσει και γιατί όχι να μιλάει για πρώτη φορά για γάμο ή για την επιθυμία της να κάνει παιδιά. Όπως όταν δημοσίευσε στο TikTok της ένα βίντεο με τα ένα από τα πολλά φίλτρα - quiz που έχει η πλατφόρμα στο οποίο θα έπαιρνε απάντηση για το πότε θα παντρευτεί, με την πλατφόρμα να «απαντά» το 2068 κι εκείνη να απαντά με πολύ χιούμορ γράφοντας «Κάλλιο αργά παρά ποτέ».