Η αδερφή του Χρήστου Μάστορα είναι κούκλα και έχει ταλέντο στο τραγούδι

Η αδερφή του Χρήστου Μάστορα είναι κούκλα και έχει ταλέντο στο τραγούδι

Φαίνεται πως το χάρισμα στην οικογένεια είναι κληρονομικό.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της γενιάς του. Έχει εξαιρετική φωνή και γράφει υπέροχους στίχους τους οποίους δεν σταματάμε να ακούμε μέσα στην ημέρα. Τους τελευταίους μήνες ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται σε σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM. Πιο συγκεκριμένα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ, καθώς ανεβάζουν φωτογραφίες από τα ταξίδια και τις βόλτες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

https://www.instagram.com/p/CxsZ-1Bsiqy/

Η Αμαλία έχει ταλέντο στο τραγούδι

Παρόλα αυτά, τις ημέρες των Χριστουγέννων ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να περάσει χρόνο με την οικογένεια του. Ο Μάστορας έχει μία πανέμορφη αδερφή την Αμαλία, την οποία ανεβάζει αρκετές φορές στα social media. Η Αμαλία είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και η ομοιότητα με τον αδερφό της είναι λες και είναι δίδυμοι. Ο Χρήστος Μάστορας, ανέβασε ένα στόρι με την αδερφή του να κάνει καραόκε και να τραγουδάει το «All I Want For Christmas Is You». Αυτό που αντιληφθήκαμε όλοι εχθές μέσα από τα Instagram stories του Χρήστου, είναι η έξαιρετική φωνή της Αμαλίας. Από ότι φαίνεται το χάρισμα είναι κληρονομικό! Η αλήθεια είναι πως ο Μάστορας, έχει ανεβάσει και άλλες φορές στο παρελθόν βίντεο με την αδερφή του να τραγουδάν παρέα.

403406900_713184264248239_3320279949194479716_n.jpg

Βέβαια, ο ίδιος πάνω στο στόρι έγραψε:

«Η αδερφή μου μπορεί και να είναι το πιο αξιαγάπητο άτομο στον κόσμο... και μάγκες μου είναι και ψυχολόγος... σου φτιάχνει τη ψυχούλα...»

406421613_274829368924059_4182745738744242234_n.jpg

Οι δυο τους είναι αρκετά δεμένοι και οι μεταξύ τους αγάπη δεν κρύβεται. Στη συνέχεια, ο Μάστορας ανέβασε ένα στόρι στο οποίο ευχαρίστησε τον κόσμο για τα εκατοντάδες μηνύματα με τις ευχές για την ονομαστική του εορτή. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα και την αδερφή του Αμαλία. Είναι και οι δύο πανέμορφοι με εξαιρετικές φωνές. Ρίξε μία ματιά...