Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη είχαν γενέθλια & η Ντορέτα Παπαδημητρίου είχε μία έκπληξη και για τις δύο

Κατερίνα Μπούσιου
Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη είχαν γενέθλια & η Ντορέτα Παπαδημητρίου είχε μία έκπληξη και για τις δύο

Τα 39 τους χρόνια έκλεισαν οι δίδυμες αδελφές Συνατσάκη και ακόμη και στις ευχές είναι αχώριστες. 

Τι δουλειά έχει ένα θαύμα και ένα igloo; Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη γενέθλια τούρτα της Μαίρης Συνατσάκη και το ανέλπιστο σχόλιο που έκανε η Ντορέτα Παπαδημητρίου στην αδελφή της Αλίκη. Η φωτογραφία από το κοινό πάρτι των δύο αδελφών είχε να «πει» πολλά για τον σπάνιο δεσμό που τις συνδέει.

https://www.instagram.com/p/BpwvAjlBtZP/

Η τούρτα igloo και το νόημά της και η αγκαλιά Μαίρης στην Αλίκη

Είναι γνωστό πως τα δίδυμα έχουν έναν ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ τους. Υποσυνείδητο μα δυνατό. Δεν αποτελούν εξαίρεση η Μαίρη Συνατσάκη και η αδελφή της Αλίκη. Μπορεί να είναι διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά μοιάζουν σε πολλά και αλληλοσυμπληρώνει η μία την άλλη με τρόπο θαυμαστό. Έχουν κοινά επαγγελματικά βήματα και συνεργασίες, είναι με λίγα λόγια «Δύο φιλαράκια σε μία ψυχή» όπως έχει πει και η Αλίκη.

https://www.instagram.com/p/BdNGcsDHObM/

Ακόμη και όταν γεννήθηκε η μικρή Ολίβια και κόρη της Μαίρης, η Αλίκη υποσχέθηκε πως θα είναι παρούσα και στη ζωή της με τον εξής τρόπο «Υπόσχομαι να είμαι η νονά-θεία, διασκέδαση/χαρούμενα Χριστούγεννα/ ατελείωτο παιχνίδι».

Η Ολίβια περπατάει και είναι έτοιμη για βόλτα: Η Μαίρη Συνατσάκη καμαρώνει την κόρη της

Οι δίδυμες χθες έκλεισαν τα 39 τους χρόνια. Το γιόρτασαν βέβαια μαζί αλλά με διαφορετικά posts. Η Μαίρη είχε μία εντυπωσιακή τούρτα igloo, με ιδιαίτερο νόημα, καθώς από τις συχνές μετακομίσεις της με τον Ίαν Στρατή, μόνο σε igloo δεν έχουν μείνει. Πάντως δίπλα από το παγωμένο ζαχαρωτό σπίτι που δημιούργησε η Άντα Λιβιτσάνου, υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά της ζωής της. Μία κούτα με παπούτσια και μία κούτα που έχει το όνομα της Ολίβιας, της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/C1Xj0wir6w0/

Και όπως έγραψε η Μαίρη ευχαριστώντας για τις ευχές που έλαβε, σπίτι είναι εκεί που είναι η καρδιά: «39 ή 38+1 γιατί αυτός ο χρόνος κύλησε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από οποιονδήποτε άλλο στη ζωή. Ένιωσα στο πετσί μου κάθε δευτερόλεπτο του (και τα 31.536.000) (τόσα είναι) και ταυτόχρονα αισθάνομαι πως κράτησε όσο μια ανάσα. Όσα έμαθα, όσοι έμειναν, όσα έγιναν είναι το +1 μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές που μου στέλνετε και είναι πια τόσο προσωπικές και καθόλου τυπικές. Είναι παντοτινά συγκινητικό. Η δημιουργία τούρτα υπερπαραγωγή είναι και φέτος εξ’ολοκλήρου έμπνευση της @adalivitsanou για να μου υπενθυμίζει ότι ακόμη και ιγκλού να μετακομίσω είναι οκ! Home is where the heart is».

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου φίλη κολλητή της Μαίρης και σύντομα και νονά της κόρης της, έδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη της. Και η αγάπη είναι το καλύτερο δώρο. Στην ευχή της είπε το εξής απλό: «Ακόμη και σε igloo να πας θα είμαι εκεί».

doretta.jpg

Όσο στενή σχέση έχει με τη Μαίρη, άλλο τόσο όμως έχει και με την Αλίκη. Και εκεί με μία λέξη τα οποία όλα, αφού τη χαρακτήρισε ως το θαύμα που έχει συμβεί στις ζωές τους. Βάζοντας και μία πρώτη φωτογραφία από το πάρτι που έκαναν οι δυο αδελφές. Αδημοσίευτη, ανεπιτήδευτη και αληθινή.

aliki.jpg

Η Αλίκη είναι πάντως ήρεμη δύναμη. Τόσο για το επιχειρηματικό της δαιμόνιο, όσο και για το ταλέντο της στην παρουσίαση, το οποίο μας το έδειξε πρόσφατα με τα ξεχωριστά της βίντεο στο Youtube. Έχει αμεσότητα, ωραίο λόγο και χιούμορ. Της πηγαίνει πολύ και αυτός ο επαγγελματικός δρόμος.