Η Νατάσα Παζαΐτη με outfit που θύμισε την Diana περνάει τις γιορτές σε έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νατάσα Παζαΐτη με outfit που θύμισε την Diana περνάει τις γιορτές σε έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο

Η Νατάσα Παζαΐτη άφησε για λίγο τις ιατρικές υποχρεώσεις της και ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής της, την Σαμαρίνα.

Η Νατάσα Παζαΐτη, η σύζυγος του τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, από το 2004 κι έπειτα που πήρε το πτυχίο της από την Ιατρική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχει αφιερώσει την καριέρα της ως χειρουργός Μαστού και Ογκολόγος στις γυναίκες. Μάλιστα, έχει και το δικό της «Κέντρο Υγείας Μαστού».

Νατάσα Παζαϊτη: Τα νέα πλάνα από το σπίτι της οικογένειας Καραμανλή και η ευχή

Οι μέρες που διανύουμε βέβαια, λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος είναι μέρες γιορτινές που οι περισσότεροι τις περνάμε με την οικογένειά μας. Το ίδιο επέλεξε να κάνει και η Νατάσα Παζαΐτη. Αρχικά, η ίδια βρέθηκε με τους συνεργάτες της από το νοσοκομείο που συνεργάζεται για τελευταία φορά τα Χριστούγεννα, δίνοντας το μήνυμα της ελπίδας μέσα από την ανάρτησή της.

«Όλη η ομάδα της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα. Να γεμίσουμε με πολλή αγάπη και Ειρήνη τις καρδιές μας για να μπορούμε να την μοιράζουμε απλόχερα στους συνανθρώπους μας» έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη στην ανάρτησή της με τους συνεργάτες της.

https://www.instagram.com/p/C1Jjl6goHFA/

Ύστερα, κάνοντας μια παύση από τις ιατρικές υποχρεώσεις της για τις γιορτές, ταξίδεψε σε έναν πολύ σημαντικό τόπο γι' αυτήν, τον τόπο καταγωγής της, τη Σαμαρίνα. Το χιονισμένο τοπίο έκανε αυτή την ιστορική περιοχή ακόμα πιο όμορφη με το πνεύμα των Χριστουγέννων να είναι διάχυτο. Γι' αυτό, όπως θα δεις από την ανάρτησή της η Νατάσα Παζαΐτη επέλεξε να φορέσει και αντίστοιχο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, ξεφεύγοντας για λίγο από τις μπεζ και λευκές αποχρώσεις που την έχουμε συνηθίσει να επιλέγει στις εμφανίσεις της.

«Χριστούγεννα στην προγονική μου πατρίδα. Στην όμορφη Σαμαρίνα» έγραψε η ίδια δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την βόλτα της στη χιονισμένη Σαμαρίνα.

https://www.instagram.com/p/C1XuNjvrr0u/

Όπως θα είδες και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, το πουλόβερ που επέλεξε να φορέσει είχε επάνω του κόκκινα φιογκάκια και αλεξανδρινά λουλούδια.

Η Νατάσα Παζαΐτη ανέκαθεν έμοιαζε για πολλούς με την πριγκίπισσα Diana, όμως η εμφάνισή της αυτή θύμισε την εμφάνιση της πριγκίπισσας με το χαρακτηριστικό κόκκινο πουλόβερ.

https://www.instagram.com/p/Ba2QnUaHRnZ/

Οι δυο τους βέβαια, έχουν και κάτι άλλο κοινό, πέρα από την αγάπη στα πουλόβερ. Όπως η πριγκίπισσα Diana ήταν πολύ δοτική με τους ανθρώπου έτσι και η Νατάσα Παζαΐτη είναι πολύ δοτική με τις ασθενείς της και γι' αυτό προσπαθεί κάθε φορά να μαθαίνει και να ενημερώνεται για τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις στον καρκίνο του μαστού.