Η Γαία Μερκούρη χορεύει μόνη στο σαλόνι γιατί έκανε πραγματικότητα ένα παιδικό της όνειρο

Η Γαία Μερκούρη χορεύει μόνη στο σαλόνι γιατί έκανε πραγματικότητα ένα παιδικό της όνειρο

Το σαλόνι φαίνεται να είναι ο αγαπημένος χώρος της Γαίας Μερκούρη, αφού εκεί διασκεδάζει και βγάζει βίντεο για το TikTok αλλά και ετοιμάζεται για τις εξόδους της.

Ενθουσιασμένη είναι η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, αφού λίγο πριν το τέλος του 2023 μετακόμισε σε δικό της σπίτι, πλάνα του οποίου μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Η 19χρονη κοπέλα, που έχει αποκτήσει εδώ και αρκετό καιρό τους δικούς της fans στη δημοφιλή πλατφόρμα, αναρτά πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, θέλοντας να μοιραστεί ταξίδια και εμπειρίες με τους ακολούθους της.

Εκτός αυτών, όμως, η Γαία έχει μοιραστεί ότι το να μετακομίσει σε δικό της σπίτι αποτελούσε ένα όνειρο που είχε από τα 10 της χρόνια και πλέον έγινε πραγματικότητα.

«Μόλις μετακόμισα στο δικό μου διαμέρισμα για πρώτη φορά. Είμαστε στο πάτωμα στο σαλόνι μου. Εγώ ανυπομονούσα για τη μέρα, την ώρα και τη στιγμή που θα μετακόμιζα μόνη μου από τα 10 μου. Σε θέματα καθαριότητας είμαι πάρα πολύ καλή. Όχι σε σημείο που να λες “δε μπορώ να κουνηθώ μέσα στο σπίτι, πρέπει όλα να είναι τέλεια”, αλλά, μπορεί να γίνει ένα χάος εδώ, να ετοιμαζόμαστε πέντε γυναίκες όλες μαζί. Αλλά, την επόμενη μέρα θα παιχτεί σοβαρή καθαριότητα» λέει σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Η Γαία Μερκούρη αυτοσαρκάστηκε που είναι ακόμα single μετά τον χωρισμό της από τον Άγγελο Λάτσιο

Τα πλάνα που έδειξε από το σαλόνι της

Μόλις χθες, μάλιστα, η Γαία θέλησε να μας δείξει και λίγες εικόνες από το σπίτι, αφού ανέβασε ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο χορεύει και τραγουδά στο σαλόνι της. Στην αγκαλιά της κρατά τη γάτα της, ενώ το πλάνο συμπληρώνεται με την όμορφη διακόσμηση του χώρου.

Η Γαία φαίνεται να κατοικεί σε ένα ευρύχωρο σπίτι, ενώ στο σαλόνι της φαίνεται να κυριαρχούν οι γκρι και μπεζ τόνοι.

Θέλοντας να βάλει και τη δική της πινελιά, όμως, η 19χρονη έχει επιλέξει έναν pop φωτισμό για το σαλόνι, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω screenshot.

gaia.png

Το σαλόνι φαίνεται να είναι ο αγαπημένος χώρος της νεαρής κοπέλας, αφού εκεί διασκεδάζει και βγάζει βίντεο για το TikTok αλλά και ετοιμάζεται για τις εξόδους της.

Η επαγγελματική ζωή

Όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή η Γαία ασχολείται τους τελευταίους μήνες με το modelling και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ, όπως μπορείς να δεις κι από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @gaiamercurii