Η επιστροφή του Έρωτα Φυγά φέρνει μία μεγάλη αποκάλυψη για την κόρη της Ουρανίας

Κατερίνα Μπούσιου
Η επιστροφή του Έρωτα Φυγά φέρνει μία μεγάλη αποκάλυψη για την κόρη της Ουρανίας

Όλα δείχνουν ότι η διαπραγμάτευση με τον ΑΝΤ1 έχει αίσιο τέλος για την τηλεοπτική επιστροφή του Έρωτα Φυγά. 

Όσοι και όσες παρακολουθούσαν τον Έρωτα Φυγά περιμένουν τις εξελίξεις με την επαναπροβολή της, αυτή τη φορά από νέο κανάλι και με νέα επεισόδια. Πώς θα γίνει η επαναφορά και τι έκπληξη θα περιλαμβάνει;

https://www.instagram.com/p/C0UHwKXtn5u/

Λίγο πριν τις τελικές υπογραφές ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται

Μέχρι και λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων οι ηθοποιοί του Έρωτα Φυγά, συνέχιζαν να κάνουν κανονικά τα γυρίσματα της σειράς, ακόμη και αν δεν γνώριζαν σε ποιο κανάλι θα προβαλλόταν, μετά την διακοπή από το Open. Και ενώ αρχικά, υπήρχαν λιγοστές ελπίδες στο να κλείσει η συμφωνία με τον ΑΝΤ1, τις τελευταίες ώρες υπάρχει θετική εξέλιξη. Η συμφωνία είναι στο τελικό στάδιο της υπογραφής λένε οι δικές μας πληροφορίες. Μένει να δούμε τις λεπτομέρειες, καθώς η σειρά πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να προβάλλεται σε καθημερινή βάση.

Και είναι αυτονόητο καθώς το πρόγραμμα του καναλιού έχει ήδη διαμορφωθεί. Πιστεύουμε πως θα καταλήξει στην προβολή δύο επεισοδίων την εβδομάδα.

Κατά πάσα πιθανότητα η επαναπροβολή θα γίνει μετά τις 15 Ιανουαρίου, ημερομηνία που όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα είχαν αποφασίσει από κοινού (πλην του ΣΚΑΙ) για την συνέχιση της σεζόν μετά τις γιορτές.

https://www.instagram.com/p/CrlsBW1K0kY/

Η Πέμη Ζούνη στον Έρωτα Φυγά επιστρέφει στο σπίτι της και ετοιμάζει σχέδιο τιμωρίας

Τα νέα επεισόδια θα χαρακτηριστούν από την επιστροφή της Πέμης Ζούνη στο σπίτι της στο Κιάρι και το διαζύγιο της Αλεξάνδρας από τον Ιάσονα. Όμως η Μαργέτα επιστρέφει για να ξεκαθαρίσει και τη σχέση της με την Ουρανία, την πρώην ερωμένη του συζύγου της. Εδώ σύμφωνα με τα τελευταία spoilers (περιοδικό TV24) θα έχουμε άλλου είδους εκπλήξεις.

Η Άρτεμις, που εμφανίστηκε ξαφνικά στο Κιάρι, μας είχε δείξει, αφενός ότι γνωρίζει τον Φάνη, αφετέρου είχε φωτογραφίες της Ουρανίας και του Ιάσονα στο σπίτι της. Εν ολίγοις θα αποκαλυφθεί πως είναι κόρη της. Μόνο που εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Μήπως είναι και κόρη του Δεμερτζή και πατέρα του Ιάσονα;

Αυτό θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες. Θεωρείται πάντως σχεδόν σίγουρο.