Η Πέμη Ζούνη στον Έρωτα Φυγά επιστρέφει στο σπίτι της και ετοιμάζει σχέδιο τιμωρίας

Κατερίνα Μπούσιου
Η Πέμη Ζούνη στον Έρωτα Φυγά επιστρέφει στο σπίτι της και ετοιμάζει σχέδιο τιμωρίας

Το τηλεφώνημα Ζούνη - Ζαλμά στον Έρωτα Φυγά έφτιαξε τη διάθεση του κοινού στο Twitter. Αλλά η τηλεοπτική Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι πριν προδοθεί η κρυψώνα της. 

Με τις διαπραγματεύσεις της εταιρείας παραγωγής να συνεχίζονται με δύο πλέον κανάλια (ANT1 και Mega) για να συνεχίσει ο Έρωτας Φυγάς και μετά τον Φεβρουάριο την προβολή του, προετοιμαζόμαστε για μία σεναριακή κορύφωση. Με την επιστροφή της Πέμης Ζούνη στο Κιάρι όπου όλοι τη θεωρούν νεκρή. Δεν επιστρέφει απροετοίμαστη. Έχει σχέδιο για να προστατέψει τον εαυτό της και τους γύρω της ακόμη και αν χρειαστεί να πάρει ένα μεγάλο μάθημα ο γιος της.

Η κληρονομιά στα χέρια της Αλεξάνδρας είναι το μείζον θέμα της επιστροφής της Μαργέτας

Με την χρεοκοπία του Ιάσονα και τη δεινή θέση στην οποία έρχεται ο Αντώνης Καρυστινός στον Έρωτα Φυγά θα προβληματιστεί αρχικά η Μαργέτα για να πάρει την απόφαση να επιστρέψει ξανά στο σπίτι της στη Μεσσήνη, ενώ όλοι τη θεωρούν νεκρή.

Η απόφαση λαμβάνεται μετά από σκέψη και συζητήσεις με τον Στέφανο (σ.σ περιοδικό Tv24) και θα την δούμε να κάνει το ταξίδι προς το Κιάρι, αφού έχει μετρήσει τον κάθε κίνδυνο και την κάθε της κίνηση από εδώ και πέρα.

Το μείζον ζήτημα είναι η περιουσία της, την οποία έχει κληρονομήσει πλέον η Αλεξάνδρα. Η κίνηση αυτή ήταν σοφή, διαφορετικά θα είχε χαθεί όπως και η υπόλοιπη των Δεμερτζήδων. Συνειδητά θα θέλει να την κρατήσει η πρώην νύφη της, ακόμη και αν έχει μετακομίσει και ζει πλέον με τον Μάρκο. Αλλά από την άλλη πλευρά θέλει να σώσει και τον γιο της. Θα βρεθεί μία μέση λύση σε αυτό το ζήτημα. Η Αλεξάνδρα ούτως ή άλλως αυτή την περιουσία εξαρχής δεν την ήθελε.

Το spoiler για τον θάνατο του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά ήδη έχει αναστατώσει τους φανς της σειράς

Η Πέμη Ζούνη θα κάνει θριαμβευτική επανεμφάνιση στο σπίτι της, αφήνοντάς τους όλους άφωνους. Κυρίως τον γιο της ο οποίος στη συνέχεια θα θυμώσει μαζί της, οδηγώντας για μία ακόμη φορά τις σχέσεις τους σε ρήξη. Η Μαργέτα όμως δεν μπορεί να ασχοληθεί προς το παρόν με τα του οίκου της. Την ενδιαφέρει ο Κοντογιάννης ο οποίος προσπάθησε να της αφαιρέσει τη ζωή. Την δική του τιμωρία πρωτίστως θα επιδιώξει. Μετά έρχεται η τιμωρία της Ουρανίας. Αυτό θα σημάνει και το τέλος του ρόλου της Άννας Ανδριανού.

https://www.instagram.com/p/Cz36sCkIKGC/

Τα επεισόδια που αφορούν την επιστροφή της θα προβληθούν με τη νέα χρονιά, μετά τις 15 Ιανουαρίου, οδηγώντας τη σειρά προς το φινάλε της στο Open. Είναι η περίοδος του ξεκαθαρίσματος και της τελικής αναμέτρησης.

Προς το παρόν το κοινό στα social media, ασχολείται μόνο με τον έρωτα Ζαλμά - Ζούνη. Κυρίως με το χιουμοριστικό χθεσινό στιγμιότυπο, όπου ο Στέφανος για να μην προδοθεί ότι μιλά μαζί της, την αποκάλεσε ως Παναγιώτη. Αυτός ο έρωτας φαίνεται ότι θα μείνει αλώβητος ως το τέλος. Για τους υπόλοιπους, δεν υπάρχει καμία σιγουριά.