«Μαζί σου θεάρα»: Η συμβουλή που έδωσε η Άννα Βίσση στον εαυτό της και η αγκαλιά με τη μαμά Σοφία

Κατερίνα Μπούσιου
«Μαζί σου θεάρα»: Η συμβουλή που έδωσε η Άννα Βίσση στον εαυτό της και η αγκαλιά με τη μαμά Σοφία

Το τραγούδι όλο νόημα των Βeatles που συνόδεψε την τούρτα γενεθλίων της Άννας Βίσση που χθες έκλεισε τα 66 της χρόνια. 

Με τον αριθμό 66 ευδιάκριτο, με ένα τραγούδι όλο νόημα και μία ευχή - προτροπή στον εαυτό της, η Άννα Βίσση γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλιά της με τη μαμά της Σοφία να βρίσκεται στο πλευρό της. Αλλά τι ήθελε να πει η «απόλυτη» με το μήνυμά της;

https://www.instagram.com/p/CxdHEvcNJvB/

Το «Help» και συμβουλή ζωής

Αν κάποτε αποτελούσε γρίφο και πολύ δημοφιλές δημοσιογραφικό quiz για το πόσο χρονών είναι τελικά η Άννα Βίσση, η ίδια με τη στάση της και τα λόγια της όλα αυτά τα χρόνια, μας έδειξε πως όχι στη δική της περίπτωση η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Για η «απόλυτη» δεν έχει ηλικία, μοιάζει, κινείται και σκέφτεται σαν έφηβη. Το καλοκαίρι λίγο πριν τη μεγάλη της συναυλία για τα 50 χρόνια της καριέρας της, είχε μιλήσει περήφανα για όλη της την πορεία χρησιμοποιώντας τους αριθμούς και αυτοσαρκαζόμενη όταν την ρώτησαν για ένα περιστατικό της δεκαετίας του '60: «Είχα γεννηθεί τότε;».

Η τραγουδίστρια είχε πει τότε χαρακτηριστικά: «Φέτος είναι τα 50 μου χρόνια και εύχομαι να υπάρξει και το 51 και το 52 και το 53, γιατί δεν θα ήθελα να τελειώσει όλο αυτό που μου συμβαίνει».

Στο δικό της όνειρο που ξεκίνησε 50 χρόνια πριν, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μητέρα της Σοφία, καθώς με δική της προτροπή μετακόμισαν οικογενειακώς από την Κύπρο στην Αθήνα για να υπογράψει η Άννα Βίσση το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με τον τότε δισκογραφικό κολοσσό, την εταιρεία Lyra.

Εκείνη βρισκόταν μαζί της, δίπλα της, όταν χθες το βράδυ έσβησε την πολύχρωμη τούρτα με τον αριθμό 66 και την ίδια ως ζαχαρωτή φιγούρα στην κορυφή με ένα μικρόφωνο στο πλάι της.

https://www.instagram.com/reel/C1GnzQiN7_z/

Αλλά το σχόλιο που συνόδευε την ανάρτησή της ήταν αρκετά διαφωτιστικό: «Μεγάλωσα κατά ένα χρόνο ακόμα. Μου εύχομαι να ωριμάσω,να ξεχάσω και να θυμηθώ να συγχωρήσω και να κατανοήσω να υπηρετώ το τι ακριβώς είμαι και το τι θέλω να κάνω και να μην επηρεάζομαι από κανενός τη γνώμη όσο πιο σωστή η πιο ωραία φαντάζει να είναι από τη δική μου γιατί απλούστατα δεν είναι η δική μου … και η ζωή μου είναι δική μου. Ευχαριστώ για τις χιλιάδες ευχές που μου στείλατε , τις διάβασα και τις χάρηκα.. Όλες».

Στα 66 της η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και αυτές ήταν οι πιο epic στιγμές της το 2023

Η άποψή της για το ότι εκείνη ορίζει τη ζωή της αλλά και το τραγούδι των Beatles «Help», έδειξε την ανάγκη της για επαναπροσδιορισμό. Το να έχει δίπλα της ανθρώπους που την κατανοούν, αλλά κυρίως την αφήνουν ελεύθερη. Το κοινό της, αλλά και δεκάδες επώνυμοι που της έστειλαν τις ευχές τους, συμφώνησαν μαζί της και με τη συμβουλή της: «Μαζί σου Θεάρα».

Η συναυλία της Άννας Βίσση για τα 50 χρόνια της καριέρας της, θα μεταδοθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων στον Alpha στις 21.00 σε πρώτη μετάδοση.