Η 15χρονη Αναστασία Ρουβά τραγούδησε Άννα Βίσση και οι fans μόλις βρήκαν τη συνέχεια του Σάκη Ρουβά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η 15χρονη Αναστασία Ρουβά τραγούδησε Άννα Βίσση και οι fans μόλις βρήκαν τη συνέχεια του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» στους θαυμαστές του με ένα υπέροχο οικογενειακό βίντεο. Το ταλέντο της 15χρονης κόρης του στο τραγούδι και τα υπέροχα σχόλια.

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται ψηλά στη λίστα των celebrities που έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας τόσο οικογενειακά αλλά και backstage στιγμιότυπα από τη ζωή του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο (μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, τις Μέλισσες και την Αναστασία) ωστόσο πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα του πρόσωπα: την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Σάκης Ρουβάς ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» στους fans με ένα υπέροχο οικογενειακό βίντεο

Πριν λίγα 24ωρα ο Έλληνας σταρ και η οικογένειά του έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, με τον Σάκη Ρουβά να δημοσιεύει αργότερα την εξόρμησή τους σε video στο TikTok.

Στο σύντομο κλιπ πρωταγωνιστεί η Κάτια Ζυγούλη αλλά και η 15χρονη κόρη τους, Αναστασία Ρουβά, που ερμήνευσε το ρεφρέν από το τραγούδι «Ψυχεδέλεια» της Άννας Βίσση και εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού έχει εμφανώς καλλιτεχνικό DNA και θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί με το τραγούδι στο άμεσο μέλλον, διεκδικώντας μια θέση στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Οι fans του τραγουδιστή έστειλαν εγκάρδιες ευχές σε εκείνον και την οικογένειά του κάτω από το post και αποθέωσαν την 15χρονη, τονίζοντας πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο και τη φωνή του μπαμπά της.

«Η Αναστασία φωνάρα!!! Πήρε το ταλέντο σου Σάκη μου. Καλά Χριστούγεννα με υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά μια fan.

Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε στο ΤikTok του το «δώρο» που πήρε στην Κάτια του και πολλές ζήλεψαν

https://www.instagram.com/reel/CvpNiSSN8f_/

Η Αναστασία Ρουβά είναι το mini me του τραγουδιστή

H μεγάλη κόρη του 51χρονου έχει μεγαλώσει αρκετά και η ομοιότητα με τον πατέρα της είναι εμφανής. Πριν λίγους μήνες μπαμπάς και κόρη είχαν δημοσιεύσει κοινά τους videos στα social media και έγιναν viral σε χρόνο Dt.

Η Αναστασία Ρουβά έχει δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό στο TikTok και πρόσφατα μοιράστηκε το πρώτο βίντεο με τον μπαμπά της, στο οποίο τους βλέπουμε να τραγουδούν, με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

To video ξεπέρασε τα 11 εκατομμύρια προβολές και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια.

Πηγή κεντρικής: sakisrouvas