H Brooke Shields αναπόλησε τις διακοπές με την κόρη της & οι followers εκθείασαν την ομοιότητά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Brooke Shields αναπόλησε τις διακοπές με την κόρη της & οι followers εκθείασαν την ομοιότητά τους

H Brooke Shields και η Rowan Francis Henchy έκαναν βόλτες στη Φλωρεντία και μοιράστηκαν τις ωραιότερες φωτογραφίες. Η εντυπωσιακή ομοιότητα της ηθοποιού με την 20χρονη κόρη της.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν στο άκουσμα του ονόματος της Brooke Shields, εμείς θα εξακολουθούμε να φέρνουμε στο μυαλό μας τη νεαρή καλλονή της ταινίας «Γαλάζια λίμνη».

Η 58χρονη και ο σκηνοθέτης σύζυγός της, Chris Henchy μετρούν 22 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τις δύο κόρες τους (Rowan Francis και Grier Hammond) να τους γεμίζουν καθημερινά με όμορφα συναισθήματα και απέραντη χαρά.

H Brooke Shields έκανε #throwback στις διακοπές με την 20χρονη κόρη της

Πριν από λίγες ώρες η διάσημη ηθοποιός αναπόλησε τις διακοπές με την 20χρονη κόρη της, Rowan και μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

https://www.instagram.com/p/C1XatBhO0gg/

Μαμά και κόρη ταξίδεψαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία με αφορμή τη γιορτή των Ευχαριστιών, με τα στιγμιότυπα να αποτυπώνουν πλήρως την αξιοζήλευτη σχέση τους.

Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν τις βόλτες στη στολισμένη πόλη καθώς και τη χαλάρωση στο ξενοδοχείο τους. Λίγο αργότερα φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, χαρίζοντάς μας τρυφερές εικόνες.

Όπως θα παρατήρησες κι εσύ στις παραπάνω εικόνες, μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, με τα μαλλιά, τα ανοιχτόχρωμα μάτια και την λευκή επιδερμίδα να είναι μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά τους.

Οι followers της ηθοποιού έσπευσαν να τονίσουν την ομοιότητά τους και τους χάρισαν εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια.

«Το πιο γλυκό δίδυμο», «Πανέμορφες και οι δύο», «Η κόρη είναι ολόιδια», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των fans.

H Brooke Shields κάνει ντοκιμαντέρ τη ζωή της: Από cover girl στη μοναξιά και την παρενόχληση

Πρόσφατα η Brooke Shields πόσταρε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από την γιορτινή οικογενειακή απόδραση στη Νέα Υόρκη, με τον άντρα και τις κόρες της.

https://www.instagram.com/p/C1VThb4POQ3/

Σε παλαιότερη ανάρτηση της ηθοποιού με την οικογένειά της, όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν πόσο άνετα θα μπορούσαν οι κόρες της Brooke Shields να ασχοληθούν με το modeling, ακολουθώντας τα χνάρια της.

https://www.instagram.com/p/C0AceQkMUc2/

Πηγή κεντρικής: brookeshields