Η Μαρία Μάρκου έγινε ο Άγιος Βασίλης με τα μαύρα & οι followers της θυμήθηκαν τα «Εγκλήματα»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Μάρκου έγινε ο Άγιος Βασίλης με τα μαύρα & οι followers της θυμήθηκαν τα «Εγκλήματα»

Τα εορταστικά επεισόδια του The Chase ήταν απολαυστικά με τους κριτές να τρολάρονται από το Twitter για τις εμφανίσεις τους. Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής και η Γυναίκα με τα Μαύρα, Μαρία Μάρκου ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. 

Τα εορταστικά επεισόδια στα περισσότερα τηλεοπαιχνίδια, είχαν φέτος εξαιρετικό ενδιαφέρον και ωραίους καλεσμένους και παίκτες, αλλά το The Chase έκανε φέτος τη διαφορά γιατί είχε και το καλύτερο dress code. Η γυναίκα με τα Μαύρα θύμισε στους followers της μία μεγάλη φυσιογνωμία μίας πολύ γνωστής και άκρως επετυχημένες κωμικής σειράς του παρελθόντος.

Τα πτυχία, η αγάπη του κοινού και το χιούμορ

Η Μαρία Μάρκου δεν είναι μία τυχαία Chaser. Αρκετοί από τους παίκτες φοβούνται να την αντιμετωπίσουν γιατί είναι σχεδόν ανίκητη. Λέμε το σχεδόν γιατί φέτος βρέθηκαν παίκτες που κέρδισαν χρήματα αφού την είχαν αντιμετωπίσει. Δεν της αρέσει φυσικά να χάνει, αλλά αναγνώρισε την ανωτερότητα των αντιπάλων της.

Με 5 πτυχία, γνώσεις επί παντός επιστητού, συνεχίζει να εργάζεται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και πρόσφατα ανήρτησε και μία φωτογραφία της, από τα καθήκοντά της στη δημόσια διοίκηση. Συμμετέχοντας σε μία συνάντηση μεταξύ κυβερνητικών παραγόντων Ελλάδας και Κορέας. Αν παρατηρήσεις τη φωτογραφία, θα δεις πως αναφέρεται ως Dr Markou, λόγω και του μεταπτυχιακού της.

https://www.instagram.com/p/C01dI9DIO_V/

Το αυστηρό παρουσιαστικό της, έδωσε τη θέση στο πολύ ιδιαίτερο χιούμορ της αυτές τις ημέρες. Στα εορταστικά επεισόδια εμφανίστηκε υπέρλαμπρη, πάντα φυσικά στα μαύρα, βάζοντας όμως σκούφο του Άγιου Βασίλη επίσης μαύρο. Αυτός ο συνδυασμός μαύρου και Χριστούγεννα, θύμισε στους followers της τη Σωσώ Παπαδήμα (Καίτη Κωνσταντίνου) από τη σειρά «Εγκλήματα». Αξεπέραστη.

Στο πιο τρολ επεισόδιο εμφανίστηκε και ο Αδέκαστος Επιθεωρητής, Ηλίας Αλεξίου εμφανίστηκε επίσης με σκούφο - εκείνος έμοιαζε κανονικά με Άγιο Βασίλη - αλλά στο επεισόδιο εμφανίστηκε παίκτης που όχι μόνο του έμοιαζε, αλλά είχε βάλει και εκείνος σκούφος. Είναι ωραίο τελικά που η παραγωγή του The Chase δίνει τόση μεγάλη σημασία στις χαριτωμένες λεπτομέρειες.

Όταν η «Γυναίκα με τα Μαύρα» είπε ένα αγαπημένο τραγούδι και τότε που πόζαρε με μακριά μαύρα μαλλιά

trolepisodio.png

Πάντως αν θέλεις να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό των τηλεοπαιχνιδιών από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, θα λέγαμε ότι όλα πηγαίνουν πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και βρίσκονται ψηλά στην αγάπη και την αποδοχή του κοινού. Από τα παλαιότερα τύπου «Ρουκ Ζούκ» και «Τροχός της τύχης», μέχρι και τον «Μονομάχο» στον ΣΚΑΙ. Προσωπικά μας έχει εντυπωσιάσει ο Θάνος Κιούσης, στην πρώτη του απόπειρα ως παρουσιαστής στο «5Χ5» στον ΑΝΤ1.